Politie Gelderland-Zuid

Grote belangstelling op Gelderse Politiedag

Regionaal 09-10-2004 - (08)

Overweldigend is de belangstelling van het publiek voor de Gelderse Politiedag in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Rond 15.00 uur waren al ruim 10.000 mensen de ingangen gepasseerd. Ingangen waar deze dag een toegangsprijs was afgeschaft. Graag laten we u hier ook een beetje mee genieten.

Ook de helikopter was aanwezig Tot 11.00 uur konden de bezoekers zich uitgebreid laten voorlichten over het werk van de helikopters bij de Nederlandse politie.

Het grote debat
Het grote debat Om 12.00 uur werd, onder leiding van redacteuren van dagblad De Gelderlander, gedebatteerd. Aan de hand van een vijftal stellingen spraken politiechefs en burgers met elkaar.

Demonstraties

Een politiehond in actie Gedurende de dag werken er heel veel demonstraties gegeven van het dagelijks werk van de diverse politieonderdelen. Dat zelf een auto voor een echter politiehond geen afdoende obstakel is blijkt wel op de foto.

Het Opsporingsspel Gelderland
Heel veel bezoekers kwamen naar de opendag om de oplossing te zoeken van het Opsporingsspel Gelderland. Via een spannend verhaal in de krant en op Internet moest uitgezocht worden wie een moord had gepleegd.