Digitale Gemeente Houten

Gezocht: overtuigende zangers en zangeressen tussen de 20 en 50 jaar!!!

maandag 27 september 2004 - Bron: Gospelkoor Together

Je hoeft geen toptalent te zijn om met ons mee te zingen. Wij zingen met overtuiging en vooral: voor ons plezier!
We oefenen elke zondagavond, en regelmatig treden we op tijdens kerkdiensten, op korenfestivals, activiteitenmarkten en bij andere gelegenheden.

Gospelkoor Together viert volgend jaar zijn derde lustrum. Het lustrum zal op spetterende wijze worden gevierd met een bijzonder concert, dat zal plaatsvinden in maart. De voorbereidingen zijn in volle gang. Wij zingen Gospels en andere religieuze liederen uit de hele wereld, meestal in het Engels, maar ook in het Nederlands, Noors en Afrikaans.

Het koor telt momenteel 30 leden, en we streven ernaar te groeien naar zeker 40 leden. Daarom organiseren we een open avond, waarop iedereen mag komen meezingen of luisteren.

Misschien denk je dat je niet goed genoeg kunt zingen: dit is je kans om jezelf van het tegendeel te overtuigen! Hou je van zingen, of wil je zo maar eens komen luisteren, dan nodigen we je van harte uit op:

Zondagavond 10 oktober, open repetitie van 20.00 tot 22.00 uur in Sociaal Cultureel Centrum de Grund (oude dorp), De Poort 77, in Houten De koffie staat klaar vanaf 19.30 uur. Iedereen kan zingen, echt waar!!! Kom kijken!!!

Meer inlichtingen bij Jolanda Grasdijk tel: 030-6379493 of op www.gospelkoortogether.nl

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).