VANDRIE GROUP B.V.

VanDrie Group en Dumeco in TV-programma Nederland in Bedrijf

Aflevering Nederland in Bedrijf geheel in teken van Nederlandse vleessector.

Mijdrecht / Boxtel, 4 oktober 2004

VanDrie Group en Dumeco werken mee aan TV-programma Nederland in Bedrijf

Het welbekende Aktua in Bedrijf is dit najaar in een nieuwe vorm gegoten. Sinds 3 oktober jl. verschijnt het programma gedurende tien weken op tv als Nederland in Bedrijf. Tineke Verburg presenteert het programma vanuit het World Trade Centre in Amsterdam. Centraal in het programma staat het belichten van positieve ontwikkelingen in het Nederlandse bedrijfsleven.

De uitzending van zondag 10 oktober a.s. staat volledig in het teken van de vleessector. In de vleesindustrie staat bij veel bedrijven de tracking & tracing van het product hoog in het vaandel. Er kan tegenwoordig precies achterhaald worden welk stukje vlees van welk dier komt en wat dit dier gegeten heeft etc. Een belangrijke ontwikkeling in deze branche. In aflevering 2 op zondagavond 10 oktober wordt onder andere in beeld gebracht hoe tracking & tracing en voedselveiligheid wordt gewaarborgd bij de VanDrie Group en Dumeco. In de aflevering is te zien hoe bij beide bedrijven het productieproces vanaf het begin tot aan het eindproduct wordt gecontroleerd en beheerst.

Nederland in Bedrijf wordt ieder zondagavond om 21:00 uur uitgezonden op RTL5. In elke aflevering staat een sector centraal. In deze serie van tien afleveringen staat de voedingsmiddelen industrie in de schijnwerpers.