Politie Drenthe

Politie Drenthe doet mee aan de 4-mijl

Assen 08-10-2004

Ongeveer 100 medewerkers van Politie Drenthe doen op zondag 10 oktober mee aan de 4 mijl van Groningen. Een grote groep mensen, die allemaal met veel enthousiasme en gedrevenheid de eindstreep willen behalen. Het is de eerste keer dat de korpsleiding het stimuleert en faciliteert. De medewerkers rennen in eigen tijd, maar krijgen van het korps een t-shirt en een versnapering aangeboden.

De komende jaren richt het Drentse korps zich op het stimuleren van de fitheid en gezondheid van haar medewerkers. Hiervoor is Fit en Gezond in het leven geroepen. Dit zijn initiatieven op het gebied van leefstijl, meer beweging en gezonde voeding. Het organiseren en stimuleren van deelname aan sportevenementen is er één van. Het doel is het ziekterverzuim binnen de organisatie terug te dringen.

De aanmoedigingen van de vele toeschouwers zijn elk jaar een enorme stimulans. Wij nodigen u dan ook uit de mensen van Politie Drenthe aan te moedigen bij het lopen van de 6666 meter! Ze zijn herkenbaar aan hun blauwe shirts met opdruk. Reken maar dat u ze zult herkennen. Tot zondag 10 oktober.

Voor meer informatie kunt u bellen met Ronald Zwarter, voorzitter van de stuurgroep Fit en Gezond Politie Drenthe, via telefoonnummer 0591-662015.