Heuvelrug 11.40 uur

Utrecht 10-10-2004 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Mannen aangehouden voor openbare dronkenschap

VEENENDAAL De politie heeft zaterdagavond 9 oktober twee inwoners van Veenendaal aangehouden voor openbare dronkenschap.

De beide verdachten, van 37 en 49 jaar oud, waren betrokken bij een conflict in een woning aan de Geerseweg. De verdachten, beiden zwaar onder invloed van alcohol, waren inmiddels buiten op straat en bleven liederlijk gedrag vertonen. Op vordering van de agenten wensten de mannen zich niet te verplaatsen. Zij werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Met een bekeuring op zak konden zij later huiswaarts keren.

Bromfietser onder invloed

VEENENDAAL Op zondag 10 oktober, om 00.16 uur, heeft de politie op de Munnikenweg een 17-jarige bromfietser uit Veenendaal aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

De jongen viel op bij de surveillerende agenten door zijn rijgedrag. Hij blies op de ademtestapparatuur 535 ug/l en kreeg een proces-verbaal.

Bij controle van zijn bromfiets bleek dat onder zijn buddyseat een hoeveelheid munitie lag. Op dezelfde plek werd een flesje met vermoedelijk verdovende middelen aangetroffen. De goederen werden inbeslaggenomen.

De jongen werd aan het bureau ingesloten voor nader verhoor.