Lekstroom, 11.25 uur

Utrecht 10-10-2004 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Auto in sloot

HOUTEN - Een 60-jarige vrouw uit Houten werd zaterdagavond omstreeks 22.00 uur aangetroffen in haar auto die op het Kantmos in de sloot was beland.

Agenten die de vrouw aanspraken, hadden het sterke vermoeden dat de vrouw had gedronken. De vrouw verzette zich hevig tegen de aanhouding, zij trapte een van de agenten tegen zijn knie. Uiteindelijk werd zij geboeid overgebracht naar het bureau waar zij onvoldoende adem bleek te hebben voor een ademanalyse. Er werd bloed bij de vrouw afgenomen. Totdat de uitslag van deze test binnen is, mag de vrouw geen auto rijden.

Wildplasser beledigt agenten

IJSSELSTEIN Een 40 jarige wildplasser uit Lopik kreeg in de nacht van zaterdag op zondag twee processen-verbaal.

Agenten zagen de man op de IJsselstraat tegen een woning aan plassen en spraken hem daarop aan. Toen zij naar de personalia van de man vroegen om hem te bekeuren, werd hij boos. Hij beledigde de agenten en weigerde mee te werken. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Zinloos geweld

IJSSELSTEIN - Zondagochtend omstreeks 5.20 uur raakte een 20-jarige man uit IJsselstein gewond.

Surveillerende agenten zagen op de Poortdijk een groepje van ongeveer acht jongemannen staan die ruzie kregen met elkaar. Een van hen gooide een kapot bierflesje in de richting van de 20-jarige IJsselsteiner. De man loopt hierdoor letsel op aan zijn hoofd.

Drie mannen, waaronder de verdachte, rennen daarna snel weg bij het zien van de politie.

De politie onderzoekt de zaak.