Politie Zeeland


O-9739-2004 Auto-inbraak

In de Wilhelminastraat in Kortgene is tussen zaterdagmorgen en zondagmorgen ingebroken in een geparkeerde auto.
Uit de auto werd de geluidsapparatuur weggenomen. Bij een andere auto die in dezelfde straat stond geparkeerd bleef het bij een inbraakpoging.


W-9740-2004 Autoruiten vernield

Van twee auto's die stonden geparkeerd aan het Van Nispenplein in Vlissingen zijn tussen zaterdagmiddag en zondagmorgen enkele ruiten vernield.
Uit beide voertuigen werden geen goederen weggenomen. Schadebedrag is niet bekend.


W-9741-2004 Ruiten vernield op het station te Middelburg

Zaterdag rond 23.30 uur kwam bij de politie de melding binnen dat een groep jongeren op het perron van het station te Middelburg een aantal ruiten had vernield.
Ter plaatse gekomen werd het groepje, bestaande uit 10 personen, aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Nadat verklaringen waren opgenomen bleek een 16-jarige jongen uit Arnemuiden, twee ruiten onder invloed van alcohol te hebben vernield. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt, de anderen werden weer in vrijheid gesteld.


O-9742-2004 Aanrijding in Krabbendijke

In Krabbendijke vond zaterdagavond rond 19.00 uur een aanrijding plaats tussen een personenauto en een vrachtauto.
Een 73-jarige Duitse automobiliste reed over de afrit van de A58 en verleende op het kruispunt met de Oude Rijksweg geen voorrang aan een 55-jarige vrachtwagenchauffeur uit Breda. Beide voertuigen hadden lichte schade.


Z-9743-2004 Uitgaansgeweld

In de Havenstraat in Terneuzen is zondag rond 03.00 uur een 16-jarige Terneuzenaar aangehouden voor mishandeling van een 16-jarige plaatsgenoot.
Tussen beide was in de Nieuwstraat een woordenwisseling ontstaan waarna de 16-jarige Terneuzenaar zonder aanleiding zijn plaatsgenoot een vuistslag in het gezicht en een kopstoot gaf. Het slachtoffer liep hierbij een gescheurde lip en een hersenschudding op.


O-9744-2004 Automobilist rijdt paaltje uit de grond

Op de A58 ter hoogte van Rilland heeft zondagmorgen rond 09.00 uur een 18-jarige automobilist uit Goes een bermpaaltje uit de grond gereden.
De 18-jarige Goesenaar kwam uit de richting van Bergen op Zoom toen hij de controle over zijn auto verloor en tegen het paaltje reed. De bestuurder kwam met de schrik vrij, de auto raakte aan de voorzijde beschadigd.





Politie Zeeland