HP DutchWorld 2004 in teken van 'Change Challenge'

Grootste conferentie ooit door HP en Interex georganiseerd in Nederland

UTRECHT, 21 juni '04 - Op 11, 12 en 13 oktober a.s. organiseert HP samen met Interex, de grootste gebruikersvereniging van Nederland, HP DutchWorld 2004. Deze driedaagse conferentie staat in het teken van 'Change Challenge': hoe om te gaan met de kansen en bedreigingen die verandering biedt. De meest succesvolle organisaties zijn diegenen die veranderingen weten in te zetten als concurrentievoordeel. Topsprekers van HP en andere vooraanstaande organisaties laten tijdens deze driedaagse conferentie zien hoe organisaties met IT hun slagvaardigheid en flexibiliteit kunnen vergroten. HP DutchWorld 2004 vindt plaats in het Business Center in Nieuwegein. Naast HP en Interex maken onder andere Cisco, Citrix, Microsoft en Oracle dit evenement mogelijk. HP en Interex verwachten ongeveer 2500 bezoekers.

Het congres richt zich op business managers, CIO's, IT managers en IT professionals die met verandering te maken hebben. Het programma biedt meer dan 100 informatieve sessies, keynotes door topmanagers uit het bedrijfsleven, het laatste nieuws over producten en diensten van HP, presentaties door vooraanstaande analisten, een groot aantal praktijkvoorbeelden, rondetafelsessies met IT-managers en een uitgebreide beurs waar partners van HP hun nieuwste oplossingen laten zien. Daarnaast vindt tijdens HP DutchWorld 2004 ook Crosstalk plaats, de halfjaarlijkse conferentie voor HP Business Partners.

De eerste dag van DutchWorld, maandag 11 oktober, is voor leden van Interex. Op 12 oktober vindt de officiële opening plaats en de 13e oktober is bedoeld voor zowel HP Business Partners als IT-professionals van eindgebruikers.

Adaptive Enterprise
Het thema Change Challenge sluit naadloos aan op HP's Adaptive Enterprise-strategie. De Adaptive Enterprise is een onderneming die business en IT op één lijn brengt waarmee optimaal geprofiteerd wordt van verandering. Alle producten en diensten van HP bieden ondersteuning voor de Adaptive Enterprise-strategie. Zij helpen organisaties bij de vereenvoudiging, standaardisering, modularisatie en integratie van hun systemen waardoor zij sneller en slagvaardiger op veranderingen kunnen reageren en anticiperen.

Meer informatie over HP DutchWorld 2004 is te vinden op www.hpdutchworld.nl. Hier kunnen geïnteresseerden zich tevens als deelnemer inschrijven. Zij ontvangen dan regelmatig de Change Challenge email nieuwsbrief met het laatste nieuws over HP DutchWorld 2004.

Over Interex Netherlands
De HP-gebruikersgroep Interex Netherlands is door de jaren heen in stappen ontstaan uit verschillende andere gebruikersgroepen van HP. De oorsprong van Interex gaat terug tot 1976, de oprichting van de HP1000 gebruikersgroep. Interex organiseert seminars en houdt zijn leden ook op de hoogte van ontwikkelingen met behulp van haar blad Pointer. Al deze activiteiten worden georganiseerd door de vrijwilligers van Interex. Lid worden van Interex kan als individuele gebruiker en als begunstiger. Met zo'n 1200 leden en 40 begunstigers is Interex Netherlands inmiddels de grootste gebruikersvereniging in Nederland.

Over HP
HP is wereldwijd leverancier van technologische oplossingen voor consumenten, bedrijven en instellingen. Het HP aanbod omvat producten en diensten voor een totale IT infrastructuur, personal computing en imaging en printing oplossingen. HP behaalde wereldwijd over de laatste 4 kwartalen een omzet van $76,8 miljard. Meer informatie over HP is te vinden op http://www.hp.nl.

© 2003 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice. The only warranties for HP products and services are set forth in the express warranty statements accompanying such products and services. Nothing herein should be construed as constituting an additional warranty. HP shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.

08/2003

Contactpersonen voor
de redactie:

HP, Jos Baltes
030 222 33 44
jos.baltes@hp.com
of
H&K/MCS
Perlita Fränkel
023 562 82 08
robbertm@monogram.nl

Hewlett-Packard Nederland
Orteliuslaan 1000
3528 BD Utrecht
www.hp.nl