TNO

Congres Sport en Technologie op 11 oktober

04-08-2004 - Op maandag 11 oktober organiseren TNO Sport, NOC*NSF en Programma Horizon in het Philips Stadion te Eindhoven een congres onder de titel 'Sport & Technologie 2004: sport, bedrijven en kennisinstellingen maken werk van gouden combinaties'.

Tijdens het congres maken partijen uit de sport, het bedrijfsleven en kennisinstellingen nader kennis met elkaar. Dat moet uiteindelijk leiden tot een basis voor nieuwe gouden combinaties in de vorm van nieuwe producten en diensten.

Vooraanstaande vertegenwoordigers uit de (top)sportwereld, het bedrijfsleven en kennisinstellingen zijn aanwezig op het congres en geven in het ochtendprogramma onder leiding van Tom van 't Hek hun visie op de relatie tussen sport en technologie. In het middagprogramma worden de deelnemers in workshops actief betrokken bij deelterreinen van sport en technologie. Direct resultaat van de workshops zijn concrete, verder te ontwikkelen ideeën voor nieuwe producten en/of dienstconcepten. Gedurende de gehele dag is er een "future lab" waar kennisinstellingen en bedrijven hun onderzoeks- en ontwikkelactiviteiten in relatie tot sport laten zien.

De website Sport en Technologie 2004 geeft u meer informatie en het complete congresprogramma. Ook kunt u zich via de website inschrijven. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Nieuwsredactie, TNO

Sport en Technologie 2004

Contactpersoon

Jos de Mooij

Corporate Communicatie TNO

T 015 269 49 50

demooij@cc.tno.nl