Gemeente Maastricht

Thema-avond instructie verantwoord alcoholgebruik

Vrijwilligers die alcohol schenken aan de bar moeten de `instructie verantwoord alcoholgebruik' (IVA) hebben gevolgd. Net als de afgelopen drie jaar organiseert SportService Maastricht deze IVA specifiek voor barvrijwilligers van de sportverenigingen.

Programma

Onderdeel 1: De drank & horecawet (aan de hand van videobeelden) Onderdeel 2: Wat doet alcohol met je lichaam en geest? (video) Onderdeel 3: Bewustwording (hoe ga je in de praktijk met situaties om?)

De cursus vindt plaats op maandagavond 11 oktober van 19.30 - 21.30 uur in het Golden Tulip Apple Park in Maastricht en wordt door de gemeente gratis aangeboden. Deelnemers ontvangen een officieel deelnamebewijs. Het programma wordt inhoudelijk verzorgd door het Huis voor de Sport Limburg. Behalve voor de barvrijwilligers is de thema-avond ook interessant voor bestuursleden die `de kantine' als bestuurstaak hebben. Er is géén maximaal aantal deelnemers per vereniging gesteld. Alle verenigingen hebben inmiddels een uitnodiging voor deze cursus ontvangen. Géén uitnodiging ontvangen en toch interesse om deel te nemen? Neem dan uiterlijk 1 oktober 2004 contact op met SportService Maastricht, (043) 350 31 42 of (043) 350 31 36.


Voor meer inhoudelijke informatie en voor de inzage van stukken en plannen: GemeenteLoket

 Zie het origineel