Gemeente Capelle a/d IJssel

Capelle werkt aan

Voetbrug Orfeo / Stadsdeelpark
De unit Realisatie van de gemeente werkt binnenkort aan de voetbrug Orfeo / Stadsdeelpark. Op maandag 11 oktober 2004 beginnen de werkzaamheden. De bestaande brug wordt verwijderd en vervangen door een nieuwe brug. Afhankelijk van het weer is de brug vóór zaterdag 16 oktober 2004 gereed. Na het vervangen van de brug starten de asfaltwerkzaamheden. We proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Burgemeester Van Beresteijnlaan
Van maandag 11 tot en met woensdag 13 oktober is de Burgemeester Van Beresteijnlaan afgesloten voor het verkeer. Een deel van de weg krijgt in die periode een nieuwe asfaltlaag. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer vanaf de Abram van Rijckevorselweg omgeleid via de Capelseweg en de Hoofdweg. Het verkeer vanaf Schollevaar wordt omgeleid via de Burgemeester Bakkerlaan, de Burgemeester Van Dijklaan, Hoofdweg en Capelseweg. Wanneer alles volgens de planning verloopt, zal de Burgemeester Van Beresteijnlaan op woensdagavond 13 oktober weer voor het verkeer worden opengesteld.

Hermitage en Operalaan
Van maandag 11 tot en met vrijdag 15 oktober worden reparaties aan het asfalt van de Hermitage en de Operalaan uitgevoerd. Het verkeer zal hier enige hinder van ondervinden, maar kan wel doorgang vinden.

Vuurdans, Kleine Inez Erf en Granida Erf
Van maandag 11 tot en met vrijdag 15 oktober worden asfaltwerkzaamheden aan de Vuurdans, het Kleine Inez Erf en het Granida Erf uitgevoerd. Op woensdag 13 oktober wordt vermoedelijk de laatste asfaltlaag aangebracht. Dan is op deze wegen geen doorgaand verkeer mogelijk.

Van Speykstraat
Op woensdag 13 oktober start de herinrichting van de Van Speykstraat. Allereerst wordt het gedeelte tussen de Cornelis de Houtmanstraat en de Doormanstraat opgebroken en opnieuw aangelegd. De verwachting is dat dit begin nove mbergereedis.Daarnavolgt het gedeelte tussen de Doormanstraat en de dijk. Wanneer alles volgens planning verloopt, is de herinrichting begin december gereed.

Vragen of opmerkingen?
Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden, dan kunt u bellen met het Informatiecentrum (zie wegwijzer).