Gemeente Dordrecht

Persbericht Dordrecht
De persberichten zijn een uitgave van de afdeling Communicatie van de gemeente Dordrecht

Bedrijven Stevensweg blijven bereikbaar

Vanwege werkzaamheden aan de riolering is de Stevensweg vanaf maandag 11 oktober 6.30 uur tot en met dinsdag 12 oktober 00.00 uur afgesloten. Het verkeer wordt dan omgeleid.

De Stevensweg en de bedrijven die aan deze weg gevestigd zijn, blijven tijdens de werkzaamheden aan de riolering bereikbaar vanaf de Zuidendijk. Voor meer informatie kunt u www.dordrecht.nl/stevensweg raadplegen.

Omleiding
De Stevensweg is een belangrijke verbindingsweg tussen de wijken Dubbeldam en Sterrenburg. De belangrijkste omleidingsroute loopt via de Burgemeester Jaslaan, de Overkampweg via de Karel Lotsyweg, de Kapteynweg, de Keplerweg, de Leeuwstraat en de Zuidendijk naar de Stevensweg.

Herinrichting
De Gemeente Dordrecht werkt aan de herinrichting van de Stevensweg. Naast een nieuwe fysieke inrichting wordt tevens het riool vernieuwd. De gemeente legt het riool aan allebei de kanten van de Stevensweg aan. Ter hoogte van de huisnummers 5 en 2 wordt het riool aan elkaar gekoppeld. Om deze koppeling mogelijk te maken is een afsluiting nodig en is de Stevensweg aan de Dubbeldamzijde niet toegankelijk.

Adres redactie:

Afdeling Communicatie
Postbus 8
3300 AA Dordrecht