Gemeente Den Haag

oktober 2004
Verkeershinder Frederik Hendriklaan (6 oktober)

Het wegdek van de Frederik Hendriklaan wordt, in verband met groot onderhoud, opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat het gedeelte tussen de Statenlaan en de Prins Mauritslaan, inclusief het Prins Mauritsplein, van maandag 11 oktober om 6.00 uur tot zaterdag 16 oktober om 6.00 uur wordt afgesloten voor het verkeer.

Omleidingsroutes
Om verkeershinder zoveel mogelijk te voorkomen wordt het verkeer omgeleid. Van 11 oktober om 6.00 uur tot 16 oktober om 6.00 uur worden automobilisten, komende uit de richting Johan van Oldenbarneveltlaan, omgeleid via Frankenslag naar de Statenlaan. Uit tegengestelde richting wordt het verkeer vanaf de Statenlaan naar Frankenslag en de Johan van Oldenbarneveltlaan geleid. Verkeer dat via de Eisenhouwerlaan in de richting van de haven wil rijden, wordt geadviseerd de Statenlaan te nemen. De omleidingsroutes worden aangegeven met borden. Meer informatie over de bereikbaarheid van de stad is te vinden op www.denhaag.nl/bereikbaarheid.

Tijdelijk minder parkeergelegenheid
De parkeervakken aan het gedeelte van de Frederik Hendriklaan dat opnieuw wordt geasfalteerd, kunnen tijdens de werkzaamheden niet worden gebruikt. Ter hoogte van de werkzaamheden is de Frederik Hendriklaan ook afgesloten voor (brom)fietsers. Voetgangers zullen weinig hinder van de werkzaamheden ondervinden.