Politie Limburg-Zuid

Datum ( vrijdag 8 oktober 2004

Aanvulling inzake de moord in Berg en Terblijt.

Maandag 11 oktober aanstaande zal in het programma "Opsporing Verzocht" uitgebreid aandacht worden besteed aan de moord in Berg en Terblijt. Zoals eerder bericht zal onder andere een reconstructie van de overval aan de orde komen.

Men zal beelden laten zien dat de man en de vrouw in de woonkamer naar de TV zitten te kijken als er plotseling een man de woonkamer binnenkomt. Verder zal men bekend maken dat Sjef Leukel door middel van messteken om het leven is gebracht en dat zijn echtgenote ook door messteken ernstig verwond werd. Ook wordt een gouden ketting getoont die op de plaats delict is gevonden, en mogelijk aan de dader toebehoorde. Uit onderzoek is verder gebleken dat deze ketting afkomstig is uit de Baltische Staten.

Verder heeft het onderzoeksteam vandaag bijna 5000 brieven de deur uit gedaan, gericht aan de deelnemers van de Heuvelland vierdaagse. Deze wandeltocht vond plaats ten tijde van de moord. Mogelijk heeft een van de wandelaars iets gezien dat verband kan houden met deze zaak.

Internet www.politie.nl
E-mail communicatie@limburg-zuid.politie.nl

---- --