Lekstroom 09.35 uur

Utrecht 11-10-2004 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Verkeersongeval met letsel met doorrijder

HOUTEN Op zondagavond 10 oktober, om 20.14 uur, vond er op de Rondweg een aanrijding tussen drie personenautos plaats waarbij de verdachte wegreed.

Twee automobilisten, een 32-jarige inwoonster uit Utrecht en een 26-jarige inwoner uit Maarssenbroek, stonden op de kruising met de Utrechtseweg te wachten voor het rode licht toen zij werden aangereden door een achteropkomende personenauto.

De bestuurder van deze auto reed na de aanrijding gelijk weg. Twee inzittenden van de andere voertuigen liepen hoofd- en nekletsel op en werden vervoerd naar het ziekenhuis. Het gaat beiden om 20-jarige inwoners uit Houten. De politie stelt een onderzoek in naar de verdachte van de aanrijding.

Rijden onder invloed

VIANEN De politie heeft zondagavond 10 oktober, om 18.32 uur, een 57-jarige inwoner van Lopik aangehouden voor het rijden onder invloed.

De man bestuurde zijn personenauto op de Don Velascodreef en werd tijdens een routinecontrole staandegehouden. Hij blies 330 ug/l. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod voor twee uur.