Rijn&Venen, 09.45 uur

Utrecht 11-10-2004 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Alcoholrijders.

MAARSSEN- Op zondagavond werden 3 alcoholrijders van de weg gehaald. Omstreeks 21.10 uur zagen agenten een 22-jarige snorfietser uit Tienhoven op de Oude Maarsseveensevaart rijden. Het achterlicht van de snorfietser deed het niet en hij werd gecontroleerd. Bij hem werd een alcohollucht waargenomen en op het bureau blies hij 450 ug/l.

Omstreeks 22.35 uur werd een 26-jarige automobilist uit Breukelen gecontroleerd op de Amsterdamsestraatweg. Hij blies uiteindelijk op het bureau 520 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

In Breukelen werd een 25-jarige man uit Breukelen op de Amerlandseweg gecontroleerd. Omstreeks 22.00 kreeg de man een stopteken en moest blazen op het bureau. De waarde van deze blaastest bedroeg 415 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Kliederen met stift
MIJDRECHT- Op zondagochtend werd een kliederaar aangehouden. Omstreeks 00.30 uur zagen agenten dat een 15-jarige jongen uit Mijdrecht op de bushalte aan het kliederen was met een stift. Dit gebeurde op de Prinses Margrietlaan. De jongen werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en hij zal de schade zelf moeten vergoeden.