Politie Drenthe

Maandagmorgen

Assen 11-10-2004

Baldadigheid bestraft

ASSEN - Zes jongens in de leeftijd van 11 en 12 jaar uit de wijk Marsdijk in Assen moeten op hun vrije woensdagmiddag boeten voor het feit dat ze zondagmiddag bij een kweker aan de Marsdijk ruiten van kassen hebben ingeslagen. In overleg met politie, de ouders en de eigenaar van de kassen is overeengekomen dat ze zelf op hun vrije woensdagmiddag de boel mogen opruimen. Een paar van hen lopen ook het schoolvoetbal mis.

Fietsster gewond

RODEN - Een 66 jarige fietsster uit Leek is zondagmiddag met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen. De vrouw kwam op de kruising van het fietspad met de Hullenweg in Roden in botsing met een 18 jarige fietser uit Een -West. De vrouw zou de fietser geen voorrang hebben verleend.

Motorrijder botst op auto

WEITEVEEN - Een 30 jarige motorrijder uit Zwartemeer is zondagmiddag met diverse botbreuken overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen. De man liep zijn verwondingen op toen hij op de Dordseweg in Weiteveen in botsing kwam met een auto bestuurd door een 38 jarige inwoner van Klazienaveen. Die had bij het linksaf slaan de tegemoetkomende motorrijder niet gezien.

Bert Visser (0651-611629) heeft tot 21.00 uur perspiket. Daarna neemt Ron Reinds (0652-528707) het perspiket over tot dinsdagmorgen 08.00 uur.