Ingezonden persbericht


Persbericht

Swets Farrington lanceert Easy Enterprise

Document Managent Systeem nu organisatiebreed inzetbaar

Haarlem, 11 oktober 2004 - Swets Farrington Document Systems, gespecialiseerd in oplossingen voor Document Management, Factuurverwerking en Formulierverwerking, lanceert in Nederland de nieuwste versie van Easy Ware: Easy Enterprise. Easy Enterprise van Easy Software AG is een Document Management Systeem (DMS) geschikt voor het organisatiebreed archiveren en routeren van alle soorten businessdocumenten. Vanwege de zeer uitgebreide functionaliteit en grote schaalbaarheid is Easy Enterprise geschikt voor high-end gebruikersomgevingen. De belangrijkste vernieuwingen zijn de platformonafhankelijk- heid en de beschikbaarheid van zowel de vernieuwde web-client als de geheel nieuwe XML-server.

De Enterprise.i is de standaard Windows archiveringsserver en heeft het elektronische archiveringssysteem Easy Archive als spil. Easy Archive is geschikt voor het organisatiebreed digitaal archiveren en routeren van alle soorten gescande en electronische documenten. De archiveringsserver bevat een geïntegreerde webcomponent. Gebruikers hebben hiermee vanaf het intra-, extra- of internet, via een browser, eenvoudig toegang tot het archief. Daarnaast is nu ook een Enterprise XML server beschikbaar die het communiceren naar andere applicaties mogelijk maakt op basis van XML.

Easy Enterprise.x is de high-end, platformonafhankelijke variant. Deze versie kan zowel ingezet worden op de op Windows-gebaseerde als op Unix-, Linux- of IBM-AIX servers. Door Easy Enterprise.x in te zetten kan men binnen administratieve omgevingen documentvolumes variërend van kleine tot zeer omvangrijke archiverings-, beheer- en capturing-opdrachten eenvoudig en efficiënt verwerken. Koppeling met een webbrowser-client en clustering van applicatieservers is mogelijk. Voor gebruikers betekent dit een nog betere performance en een minimale kans op eventuele downtime.

Beide versies zijn koppelbaar met ERP-systemen (zoals SAP) en groupware (MS Exchange en Lotus Notes) en zijn volledig integreerbaar met MS-Office. Daarnaast is voor beide versies een geheel nieuw document routing systeem (Easy Logistics Center) beschikbaar. ELC combineert Documentrouting, Workflow en Content Management en biedt een integraal, platformonafhankelijk en webgebaseerde Portal. Er is tevens een koppeling gemaakt met bestaande e-mail- en databasesystemen.

Ludo Tilburgs, algemeen directeur Swets Farrington: "Easy Software AG is een belangrijke partner van Swets Farrington en toont met deze innovatieve, platformonafhankelijke oplossing aan dé internationale speler te zijn op het gebied van Document-routing, Workflow en Contentmanagement, voor zowel middelgrote- als grote ondernemingen. Easy Enterprise is door deze vernieuwing een veelbelovende spil geworden binnen het portfolio van Swets Farrington." Nederlandse lancering Easy Enterprise -