Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

Tatung breidt portfolio uit met schaalbare SAN-oplossing

Wijchen, 11 oktober 2004 - Tatung Nederland, leverancier van hoogwaardige pc-serversystemen, heeft zijn portfolio uitgebreid met een sterk schaalbare SAN-oplossing. Het nieuwe TG-301F Disk Array-systeem biedt ruimte aan maximaal zeven TG-301FJ-expansiemodules, waarmee tot 120 vaste schijven beheerd kunnen worden.

Het redundante ontwerp met hot-swappable controllers, ventilatoren en voeding voorziet in hoge beschikbaarheid en hoge prestaties dankzij de toegepaste 2G-architectuur. De oplossing wordt gecompleteerd door de monitoring-tools van de ADTX Virtual Console voor TG-301F en het softwarepakket AVC-L. Deze voorzien in remote monitoring en remote configuratie via TCP/IP.

"Het geheugengebruik in ondernemingen neemt continu toe", zegt Jurjen van der Krieke, Channel Manager Benelux bij Tatung Nederland. "En juist bij datawarehouses en databanken zijn beschikbaarheid, prestaties en ongecompliceerd onderhoud cruciaal. Onze SAN-oplossing ondersteunt deze ontwikkeling dankzij een flexibele en schaalbare architectuur die zich bij een toename van het geheugengebruik eenvoudig laat uitbreiden."

Technische gegevens
* TG-301F Disk Array-systeem
* TG-301FJ-expansiemodule
* 3U-behuizing, 15 Bays Fiber to SATA
* Qlogic Fiber Channel Adapter QLA2340L Fiber Card * Qlogic SANbox 5200 Stackable Fiber Switch
* Dual LC to Dual LC-glasvezelkabel
* SFP's (small form factor pluggables)
* Ondersteunt Windows- (NT, XP, 2000, WinServer2003), Solaris-, Linux- en Netware-omgevingen * Inclusief ADTX Virtual Console voor TG-301 (softwarepakket voor monitoring) * Inclusief AVC-L (softwarepakket voor remote monitoring en remote configuring via TCP/IP; ondersteunt Linux, Windows, Solaris, MacOS)

Tatung
Tatung Company, opgericht in 1918 in Taiwan, is met 300 producten in meer dan 100 landen en 35.000 werknemers één van de grootste wereldwijde producenten van huishoudelijke apparatuur en industriële informatiesystemen. Tatung Nederland is OEM en ODM voor een groot aantal bekende pc-leveranciers. Tatung zorgt voor ontwerp, productie, assemblage, voorraadbeheer, distributie en dienstverlening. Daarnaast distribueert en levert Tatung service op eigen ICT-producten, waaronder op Intel en AMD gebaseerde pc- en blade-servers. Het bedrijf werkt daarvoor nauw samen met een groeiend aantal Europese partners. Tatung-servers zijn ruimte- en energiebesparend, waarbij een massaproductieproces tevens een gunstige prijs-kwaliteitverhouding mogelijk maakt. Tatung levert de servers als volledige systemen compleet met CPU, geheugen, hard disks, raid-cards etc. Het samenstellen van de servers gebeurt volgens het Build-To-Order-principe. Hiervoor maakt Tatung gebruik van zijn eigen fabriek in Wijchen. Kijk voor meer informatie op www.tatungserver.nl.



Ingezonden persbericht