Ingezonden persbericht


Persbericht

11 oktober 2004

LEWIS opent kantoor in Hong Kong

~ nieuwe vestiging in Noord-Azië om s werelds grootste markt te kunnen bedienen ~

LEWIS, internationaal PR- en marketingadviesbureau, heeft een belangrijke mijlpaal behaald in zijn internationale bedrijfsstrategie, met de opening van zijn eerste Noord-Aziatische kantoor in Hong Kong.

De internationale PR-groep heeft senior consultant van Ruder Finn Asia, Diana Pong, aangesteld om het nieuwe kantoor te leiden. Pong heeft in het verleden campagnes voor BT, Starbucks, Ericsson en Adobe in de regio gevoerd en gaat zich richten op het vergroten van LEWIS aanwezigheid in s werelds meest dichtbevolkte markt.

De opening is een volgende stap in de uitbreiding van het LEWIS-netwerk in het Asia-Pacific-gebied. LEWIS opende in 2002 een kantoor in Australië en vestigde vorig jaar zijn Aziatische hoofdkantoor in Singapore, na een overname van de regionale speler Blackie McDonald. Klanten in de regio zijn Concerto Software, Fuji Xerox Printer Divisie, Macromedia en UbiNetics. LEWIS is bovendien van plan om begin volgend jaar een kantoor op het vaste land te openen om het internationale team uit te breiden en extra ondersteuning te bieden aan klanten die niet in Hong Kong gevestigd zijn.

Het afgelopen jaar, heeft ons Asia-Pac team het ene succes na het andere behaald, aldus Morgan McLintic, vice president bij LEWIS. De combinatie van zakelijk optimisme en onze groeiende reputatie heeft ons grote deals opgeleverd. Die positie willen we nu verder versterken. China vertegenwoordigt waarschijnlijk de meest spannende en tegelijkertijd uitdagende van onze internationale plannen. Wij vertrouwen op Diana s jarenlange PR-ervaring voor de snelle expansie van LEWIS in de Chinese markt.

(261 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over LEWIS
LEWIS is gespecialiseerd in media- en analistenrelaties voor technologische bedrijven over de hele wereld. Het hoofdkantoor van de Verenigde Staten bevindt zich in San Francisco en wereldwijde werkzaamheden worden gecoördineerd vanuit Londen. De groep heeft eigen vestigingen in Boston, San Diego, Washington, Parijs, München, Stockholm, Kopenhagen, Milaan, Madrid, Sydney, Singapore en Waalre.

LEWIS is één van de snelst groeiende bedrijven in zijn sector. Het bedrijf heeft een omzet van 12 miljoen dollar per jaar en er werken ruim 130 mensen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kim van den Brand van LEWIS: Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: kimvdb@lewispr.com
Website: http://www.lewispr.com

LEWIS Global Public Relations

Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com