Politie Zuid-Holland-Zuid

11/10 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

11-10-2004 - Persberichten District II

RIJDEN ONDER INVLOED
PAPENDRECHT- Een 30-jarige vrouw uit Papendrecht is op zondagavond 10 oktober aangehouden. De vrouw bleek onder invloed van alcohol te hebben gereden. De vrouw is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

RIJDEN MET RIJONTZEGGING
LEERDAM- Een 28-jarige man uit Leerdam is in de nacht van zondag op maandag 11 oktober aangehouden. De man reed met zeer hoge snelheid over de provinciale weg N-484 in de richting van Schoonrewoerd. De politie zette de achtervolging in. Bij de afrit Vianen stopte de auto. De bestuurder van de auto bleek een rijontzegging te hebben. Hierop is hij aangehouden. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

AUTOKRAKER AANGEHOUDEN (vervolgbericht)
GORINCHEM Op zondag 10 oktober heeft de politie nog drie mannen van 17, 18 en 20 jaar allen afkomstig uit Sleeuwijk aangehouden naar aanleiding van diefstal uit geparkeerde autos. In de nacht van zaterdag op zondag 10 oktober werd al een 18-jarige man uit Gorinchem aangehouden op de Bagijnenwal. Agenten zagen hem die nacht met twee onbekenden bij een auto wegrennen. De auto bleek opengebroken. Alle verdachten zijn ingesloten en in verzekering gesteld.

VALSE NAAM
HARDINXVELD-GIESSENDAM- De politie heeft op zondag 10 oktober een 18-jarige jongeman uit Hardinxveld-Giesendam aangehouden. De politie ging naar de Scheldestraat omdat een groepje voetballende jongeren hier voor overlast zorgden. Toen de agenten de jongen om zijn naam vroegen, gaf hij een valse naam op. Vervolgens is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De jongen heeft een bekeuring gekregen.