Ingezonden persbericht


Equipmag 2004: Intermec Technologies behaalt
speciale vermelding van jury voor de handheld 730 kleur

Nijmegen, 11 oktober 2004 - Intermec Technologies, één van de belangrijkste aanbieders van producten, systemen en diensten voor supply chain management, heeft op 13 september 2004 de speciale vermelding van de jury gekregen die tijdens Equipmag werd uitgereikt door professionals in handel en grootdistributie.

De 730 Kleur, de nieuwe PDA van Intermec Technologies, bestemd voor detailhandel en grootdistributie, is geschikt voor verschillende applicaties voor onder andere voorraadbeheer, klantenservice en allerhande typen processen in de winkelrekken.

«Wij zijn heel blij met deze prijs en willen onze teams graag bedanken voor het uitstekende werk dat ze hebben geleverd. De 730 Kleur is een nieuwe generatie PDA die de kleinhandel en grootdistributie, levering aan huis of de gezondheidssector de mogelijkheid biedt de processen in hun Supply Chain Management te optimaliseren,» verklaart Guido Vangenechten, Intermec Country Manager & Sales Director Benelux. Hij voegt er nog aan toe:

«Wij willen ook de leden van de Equipmag-jury bedanken die ervoor hebben gekozen een speciale vermelding toe te kennen aan Intermec. Deze Franse beurs is in een absolute topper in zijn sector en we zijn erg blij dat we in de prijzen gevallen te zijn.»

Over de 730 Kleur

De 730 Kleur is iets compacter dan de 700 Kleur en uitgerust met een rijk functiepalet, waaronder Bluetooth"- en WLAN WiFi-connectiemogelijkheden en een lineaire beeldgenerator VISTA voor het snel lezen van barcodes. Het toestel is conform IP54, ondoordringbaar, uiterst stevig en dus ideaal voor intensief gebruik in om het even welke omgeving.

Het kleurenscherm is leesbaar in alle omstandigheden, zelfs in de volle zon. Dankzij het digitale toetsenbord en aanraakscherm verloopt gegevensinvoer nog vlotter. Het lichte gewicht en de ergonomie zorgen voor duurzaam gebruikscomfort. De intelligente lithium-ion batterij kan een hele werkdag meegaan en is volledig oplaadbaar in vier uur.

Een afbeelding van de Intermec 730 kleur is bijgesloten.