2e persbericht van maandag 11 oktober 2004

Eindhoven 11-10-2004 - Berichten uit de regio

Best: Insluiping in woning

Bij een insluiping in een woning aan de Sonseweg zijn een portemonnee met ongeveer 60 euro en enkele (bank)pasjes en twee etui's met waardepapieren weggehaald. Dat gebeurde maandag tussen 12.00 en 14.00 uur. De achterdeur was niet afgesloten.

Budel: Gestolen goederen en harddrugs bij huiszoekingen

Maandagmorgen zijn bij een huiszoeking in een woning in Budel-Schoot drie flatscreens gevonden. De flatscreens waren afgelopen nacht bij een bedrijf in Budel gestolen. De politie deed de zoeking omdat er wapens in de woning zouden zijn. Die werden niet gevonden. De bewoner, een 34-jarige man, is voor diefstal of heling aangehouden.

In een woning in Budel is maandagmorgen 30 gram cocaïne gevonden. De politie had informatie dat er drugs in huis zouden zijn. Behalve de harddrugs vond de politie ook allerlei materialen voor de handel in drugs, zoals verpakkingsmateriaal. De bewoner, een 39-jarige man, is aangehouden.

Geldrop: Verkeerscontrole

Bij een verkeerscontrole op de Wielewaal zijn dertien processen verbaal uitgedeeld aan mensen die hun autogordel niet om hadden. Eén bestuurder kreeg bovendien een proces verbaal omdat hij in de auto niet-handsfree aan het bellen was. De controle vond maandag tussen 13.00 en 14.30 uur plaats.

Mariahout: Inbraak in schuur

Tussen zondag 12.00 uur en maandag 9.30 uur is ingebroken in een schuur bij een woning aan Broek. De kanteldeur is opengebroken. Uit de schuur verdween gereedschap zoals, grasmaaier, twee zaagmachines, drie boormachines, boorhamer, decoupeerzaag, hogedrukspuit, rugmaaier, bladblazer, twee slijpmachines en aggregaat.

Eersel: Auto gestolen

In het afgelopen weekend is vanaf de Hint een metalic groene Renault Laguna met het kenteken 78-HS-XZ gestolen.