Politie Noord-Holland-Noord

Hoorn en omgeving, maandag 11 oktober

Hoorn 11-10-2004 - 16.30 uur

Rijden onder invloed van alcohol

Venhuizen, zondag 10 oktober 2004.

Zondagavond werd een 24-jarige bestuurder van een personenauto uit Hem aangehouden op de Kerkweg. Bij controle bleek dat hij alcohol had gedronken. Hij blies 770 ug/l. Dat is ruim driemaal de toegestane hoeveelheid van 220 ug/l. Gezien het grote alcoholgebruik werd het rijbewijs van deze bestuurder ingevorderd.

Motorrijder gewond na aanrijding

Bovenkarspel, maandag 11 oktober 2004.

Maandagmorgen vond een aanrijding plaats op de kruising van de Provincialeweg met de Veilingweg. De bestuurder van de motor, een 44-jarige man uit Andijk, reed over de Veilingweg toen hij bij het linksaf slaan geen voorrang verleende aan een bestelbusje. Bij de daarop volgende aanrijding raakte de motorrijder gewond. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis in Hoorn en daar opgenomen met vermoedelijk een gebroken been.

Dekzeilen vrachtwagens vernield

Andijk, maandag 11 oktober 2004.

In het afgelopen weekend werden een aantal dekzeilen van vrachtwagens vernield. De wagens stond geparkeerd op een bedrijventerrein aan de Transportweg. De eigenaar ontdekte vanmorgen dat van zeven wagens dekzeilen waren bewerkt met een mes en waren stukgesneden. Men kwam op het terrein door het vernielen van een hekwerk.

Autobestuurder gewond na aanrijding

Oosterblokker, maandag 11 oktober 2004.

Maandagmorgen omstreeks 08.45 uur raakte een 39-jarige autobestuurder uit Westwoud gewond bij een aanrijding op de kruising van de Noorderdracht met de Dorpsstraat. De man verleende op de kruising geen voorrang aan een personenauto bestuurd door 27-jarige man uit Wervershoof. Bij de daarop volgende aanrijding raakte de man uit Westwoud gewond aan zijn nek. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis in Hoorn en is daar opgenomen.