Ingezonden persbericht


Persbericht

Allasso benelux en nortel networks worden partners

Mierlo, 11 oktober 2004 ­Onlangs heeft Allasso een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met Nortel Networks om alle Nortel-producten te distribueren in de Benelux. Door het partnerschap met Allasso verwacht Nortel Networks haar marktaandeel in de netwerkbeveiligingsmarkt te vergroten. Allasso is Europa's grootste distributeur op het gebied van netwerkbeveiliging en kan bogen op grote kennis van en ervaring met beveiliging en netwerken. De samenwerkingsovereenkomst legt de nadruk op de marketing en sales van de beveiligingsproducten van Nortel Networks.

Eduard Meelhuysen, general manager van Allasso Benelux zegt: "We hebben een grote klantenkring in de Benelux waarbij de nadruk op netwerkbeveiliging ligt. Nortel kan dankzij de samenwerking zijn netwerkbeveiligingsproducten gerichter in de markt zetten. Dat neemt overigens niet weg dat we ook andere producten zoals WLAN van Nortel Networks opnemen. We zijn erg blij met de uitbreiding van ons portfolio met de Nortel Networks oplossingen."

"We zijn verheugd over onze samenwerking met Allasso", zegt Maurice Meesters, general manager van Nortel Networks Benelux. "Hun expertise van netwerken en beveiliging én hun grote klantenkring in de Benelux geven ons de mogelijkheid onze beveiligingsoplossingen een grotere bekendheid te geven."

Over Nortel Networks
Nortel Networks' missie is het verbeteren van de manier waarop de wereld communiceert en informatie uitwisselt. Het bedrijf levert communicatietechnologie en infrastructuur aan service providers, het bedrijfsleven en overheden. De bedrijfs-, draadloze, vaste en optische netwerken maken veilige value-added IP data-, spraak- en multimediatoepassingen mogelijk. Nortel Networks is een Canadees bedrijf gesticht in 1895 en tegenwoordig actief in meer dan 150 landen. Bouwend op de lange en brede ervaring is Nortel Networks uniek gepositioneerd om bruggen te slaan tussen de werelden van telefonie en datacommunicatie, tussen draadloos en vast en tussen private netwerken en publieke netwerkdiensten. Meer informatie op www.nortelnetworks.com.

Over Allasso
Allasso is Europa's grootste distributeur op het gebied van netwerkbeveiliging met kantoren in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Groot Brittanië. De organisatie levert beveiligingsoplossingen, trainingen op het gebied van netwerkbeveiliging, marketingondersteuning, accountmanagement en technische ondersteuning voor meer dan 3000 resellers, systeemintegratoren en consultants in Europa. Allasso is sinds kort onderdeel van In Technology plc. Voor meer informatie kunt u terecht op www.allasso.nl.

Meer informatie voor de redactie:

Allasso b.v.
Eduard Meelhuysen
Tel.: 0492 668 228
Mobiel: 06 52 53 21 11
e-mail: eduard.meelhuysen(at)allasso.nl

Nortel Networks
Henk Bruijns
+31 (0)23 5673721
brui02(at)nortelnetworks.com

Potters PR
Monique Potters
Tel. : 0345 501595
Mobiel: 06 28 88 96 32
e-mail: monique(at)potterspr.nl