Intermediair

Datum: Haarlem, 11 oktober 2004

VNU neemt nationale vacaturebank.nl over

Haarlem, Nederland - VNU, een international informatie- en mediaconcern, kondigde vandaag aan dat haar werkmaatschappij, VNU Business Publications, de marktleider in online recruitment, NationaleVacaturebank.nl, over zal nemen. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

NationaleVacaturebank.nl is de marktleider in online recruitment in Nederland met meer dan 20.000 vacatures online en 1.8 miljoen bezoekers per maand. NationaleVacaturebank.nl concurreert in de Nederlandse markt met Monsterboard en de sites van de nationale dagbladen.

NationaleVacaturebank.nl heeft 15 medewerkers in dienst en is gevestigd in Groningen. De organisatie zal aanvankelijk als een separate business unit opereren en zal worden geleid door de huidige eigenaar en oprichter Jan-Peter Cruiming.

Erik Hoekstra, managing director VNU Business Publications reageerde: "Door deze acquisitie worden wij de sterkste en grootste speler in de Nederlandse recruitment markt, zowel online als in print. Samen met Intermediair.nl creëren we een ideaal portfolio om onze klanten optimale oplossingen te bieden voor werving van hoger opgeleide kandidaten".

Jan-Peter Cruiming, managing director NationaleVacaturebank.nl; " Deze samenwerking met VNU versterkt NationaleVacaturebank.nl voor de toekomst. Ik ben er van overtuigd dat we hierdoor onze marktleidende positie in Nederland verder kunnen uitbouwen".

VNU Business Publications
VNU business Publications is onderdeel van VNU Business Media Europe, een van de leidende business-to-business uitgevers in Europa met activiteiten in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België, Frankrijk, Italië, Spanje en Duitsland.

NationaleVacaturebank.nl
NationaleVacaturebank.nl is opgericht in 2000. De site biedt een reeks van oplossingen voor online recruitment. NationaleVacaturebank.nl is marktleider in Nederland sinds 2004 in zowel het aantal vacatures als in het aantal unieke bezoekers.

Perscontacten
VNU Business Publications
Erik Hoekstra, Managing Director
Ceylonpoort 5-25
Haarlem
023 - 546 37 18

NationaleVacaturebank.nl
Jan-Peter Cruiming, Managing Director
Emmaplein 6
Groningen
050 - 503 95 50


---

Intermediair
Postbus 4020
2003 EA Haarlem t (023) 5463220
f (023) 5465521
e info@intermediair.nl