Erasmus Universiteit Rotterdam

Entrepreneurial Seminar tijdens Sviib Management week

Op maandag 11 oktober 2004 organiseert Sviib, de studievereniging van de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit Rotterdam een Entrepreneurial seminar. Het seminar vindt plaats in het kader van de Sviib Management Week.
Reynier van Bommel (van Bommel schoenen), Ben Woldring (Bencom BV), Aryan Tieleman (Hotel New York Groep, ook te zien in het TV-programma 100% ondernemen), Rob de Laat (Flexgroup) en Diëtte Doesburg-Maas (Maas Lastechniek) geven hun mening over het dagthema: âExperience Entrepreneurshipâ.

Op het seminar wordt ingegaan op hoe het is om ondernemer te zijn. Wat is de motivatie of drijfveer om een eigen bedrijf te beginnen en wat maakt dit tot een succes? Het tweede onderwerp is de beleveniseconomie (experience economy). Bedrijven proberen steeds meer een belevenis of gevoel te verkopen in plaats van een product. Hoe speel je daar goed op in als ondernemer? Het dagvoorzitterschap is in handen van Michiel Bloem (BV Performance, manager TZA, Top Zwemmen Amsterdam).

De populariteit van ondernemerschap is groeiende onder Bedrijfskunde studenten. Zo is er sinds een jaar ook een specifieke master (afstudeerrichting) voor ondernemerschap. Meer informatie over deze Master: www.eShip.nl

Info:
Entrepreneurial Seminar maandag 11 oktober 2004 Plaats: Woudestein, Senaatszaal
Tijd: 13.30 â 17.00 uur
Info: drs. Eva Rood, tel. (010) 408 2698
e-mail: erood@fbk.eur.nl
zie ook: www.managementweek.nl

gewijzigd op 08 oct 2004 11:40