SLIGRO

Nieuwe Sligro-vestiging in Deventer

Sligro opent groothandelsvestiging in Deventer.

Recent is een grootscheepse verbouwing gestart van het pand aan de Hanzeweg die zal leiden tot een nieuwe Sligro-vestiging, de 37ste in Nederland. De opening staat gepland voor 11 oktober a.s.

Er wordt een verkoopruimte van maar liefst 4.300m2 gerealiseerd voor een optimale presentatie van het assortiment. Opvallend hierin is de afdeling voor gekoelde en diepgevroren producten waarin maar liefst 40 meter diepvrieseiland, een diepvriescel van 125 m2 en 17 meter wandkoeling zijn opgenomen. De specialistische wijn/gedistilleerd afdeling herbergt een assortiment wijnen wat door Sligro exclusief voor Nederland wordt geïmporteerd. Er is een ruime voorziening van 80 gratis parkeerplaatsen, terwijl er ook een 'Rustpunt' is gecreëerd voor een eveneens gratis kopje koffie. Alle afdelingen zijn ingericht volgens de laatste Sligro-stijl en conform alle actuele hygiënenormen.

De nieuwbouw en uitbreiding past volledig binnen de groeistrategie en uitbreidingsplannen van Sligro. Eerder dit jaar werden al nieuwe vestigingen geopend in Den Haag, Nieuwegein en op Texel en wordt momenteel ook de vestiging in Gouda fors uitgebreid. Later dit jaar volgt nog de opening van een nieuwe vestiging in Emmen. Sligro is de grootste totaalgroothandel van Nederland en de meer dan 300.000 vaste klanten in Nederland profiteren van de enorme inkoopkracht. Sligro Deventer richt zich op alle professionals in de foodsector zoals horecaondernemers, levensmiddelendetaillisten, cateraars, grootverbruikers en bedrijven. Om inkopen te kunnen doen bij Sligro dienen klanten te beschikken over een Sligro-klantenkaart.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Sligro Food Group N.V.
Wilco Jansen, hoofd communicatie

0413) 34 35 00 of 37 09 02

19 jul 04 09:12