NATIONALE VACATUREBANK.NL

NationaleVacaturebank.nl ziet arbeidsmarkt opleven

NationaleVacaturebank.nl opent maandag 11 oktober een nieuwe vestiging in Hilversum. De opening van het nieuwe kantoor heeft als doel het verstevigen van de positie van NationaleVacaturebank.nl als marktleider in Nederland. Deze tweede vestiging zal dienen als Sales kantoor, waarvoor tien extra Sales Executives aangetrokken worden.

De uitbreiding van NationaleVacaturebank.nl volgt op een uitstekend jaar. De arbeidsmarkt trekt weer aan. Er is weer budget beschikbaar voor het werven van nieuw personeel. NationaleVacaturebank.nl merkt dit vooral aan het explosief stijgen van het aantal vacatures online. Dit aantal is ten opzichte van oktober 2003 meer dan verdubbeld en de site telt nu ruim 21.000 vacatures.

Het klantcontact bij NationaleVacaturebank.nl verliep tot op heden via de website en ook vooral via de telefoon. 'Als marktleider wordt er meer van je verwacht dan alleen telefonisch contact. Zeker bij grotere bedrijven is het geen overbodige luxe om NationaleVacaturebank.nl een gezicht te geven. Het maakt de samenwerking een stuk persoonlijker', aldus Jan Walter Rozema, Sales Director van NationaleVacaturebank.nl, 'Met de komst van de nieuwe Sales Executives kunnen we nog meer aan de wensen van de klant tegemoet komen. Voor een optimale dienstverlening is dit van essentieel belang.'

Noot voor de redactie,