Politie Zeeland


O-9763-2004 Vechtpartij in Burgh Haamstede

In de nacht van zaterdag op zondag ontstond op de Ring in Burgh Haamstede een vechtpartij plaats tussen een groepje jongeren uit Burgh Haamstede en een drietal jongens.
Tijdens de vechtpartij werden enkele rake klappen uitgedeeld en sneuvelde tevens een ruit van een winkelpand. In verband hiermee heeft de politie een 19-jarige jongen uit Hellevoetsluis en een 19-jarige jongen uit Burgh-Haamstede aangehouden. Beide zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De aanleiding tot de vechtpartij is niet duidelijk.


O-9764-2004 Vernielingen aan auto's in Kruiningen

In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben onbekenden vernielingen gepleegd aan een zevental geparkeerde auto's in Kruiningen.
Zo werden diverse ruitenwissers en antennes vernield. De auto's stonden geparkeerd aan de Slotstraat, Marconistraat, Rontgenstraat, Braillestraat, Huygensstraat en de Fahrenheitstraat.


Z-9765-2004 Radarcontroles in Zeeuws Vlaanderen
In Zeeuws Vlaanderen werden maandag snelheidscontroles gehouden in Hulst en in Zaamslag.
In Hulst werd gecontroleerd op de N60 waar van de 673 gecontroleerde voertuigen, 40 bestuurders harder reden dan de toegestane 80 km.
Op de Eendragtweg in Zaamslag werden 115 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden 54 harder dan de toegestane 60 km.


O-9766-2004 Kop/staartbotsing in 's Heerenhoek
In 's Heerenhoek raakten maandagmiddag rond 14.15 uur een vrachtwagen en een personenauto beschadigd bij een kop/staartbotsing.
Een 31-jarige automobilist uit Hoek van Holland reed over de Sloeweg en remde af voor het oranje verkeerslicht. Een achter hem rijdende 41-jarige vrachtwagenchauffeur uit de gemeente Binnenmaas (ZH) kon zijn wagen niet meer op tijd tot stilstand brengen en reed achterop de personenauto.


O-9767-3004 Controles in Goes

Op verschillende locaties in Goes werden maandag verkeerscontroles gehouden.
Bij deze controles werden de volgende boetes uitgeschreven: 4x niet dragen van de gordel, 1x niet tonen bromfietscertificaat, 1x geen bromfietscertificaat, 2x geen helm, 13x negeren roodlicht, 1x zonder verzekering, 1x overbelading, 2x brommer met teveel vermogen, 1x niet de rijbaan gebruiken, 1x verlichting niet de vereiste kleur en 20x negeren aangegeven rijrichting.





Politie Zeeland