Ingezonden persbericht


Persbericht Vakbeurs EnergieVak 2004

April 2004 - Expo Groep bv, onderdeel van Libéma en succesvol organisator van vakbeurzen volgens de all-in service, organiseert in samenwerking met het vakblad Energietechniek op 12 & 13 oktober 2004 de eerste editie van de vakbeurs EnergieVak 2004 in het centraal gelegen complex de IJsselhallen in Zwolle. Deze vakbeurs is twee dagen het trefpunt waar zakelijke eindgebruikers de importeurs, dealers en (toe-)leveranciers uit de energiebranche ontmoeten.

Tijdens EnergieVak 2004 kunt u zich door uw aanwezigheid in een sfeervolle ambiance presenteren aan een geselecteerde (zakelijke) doelgroep zoals MKB Noord-, Oost- en Midden-Nederland, gemeentes, woningcorporaties en o.a. aannemers en bouwbedrijven. Zaken doen in een ongedwongen sfeer staat bij EnergieVak 2004 voorop.

All-in service

De organisatie van de beurs EnergieVak biedt haar exposanten de all-in service. Een kosten- en tijdsbesparende formule die deelnemers veel werk uit handen neemt. Exposanten betalen één totaalbedrag waarvoor ze een compleet opgebouwde standunit krijgen en de mogelijkheid om relaties uit te nodigen door middel van de uitnodigingsservice. Door de uitnodigingsservice wordt de vakbeurs bezocht door een zeer doelgericht publiek. Hierdoor wordt het rendement voor de exposant optimaal. Tevens staan er op de beursvloer bars en buffetten en worden luxe hapjes en drankjes geserveerd. Hier kunnen zowel de exposanten als de bezoekers gratis gebruik van maken. Ook kunnen de bezoekers en exposanten gratis parkeren op de zeer ruime parkeergelegenheid van de IJsselhallen. Als exposant kan men al deelnemen aan deze vakbeurs vanaf een totaalbedrag van 1.750 euro.

Doelgroep

Als belangrijk onderdeel van de all-in service wordt de uitnodigingsservice gehanteerd en vooral deze uitnodigingsservice is van groot belang voor de kwaliteit van de vakbeurs. De bezoekers worden door de exposanten en de organisatie geselecteerd, waardoor de juiste doelgroep de vakbeurs zal bezoeken. Door deze uitnodigingsservice krijgt elke bezoeker één toegangskaart voor de vakbeurs. Op deze manier wil de organisatie voorkomen dat bezoekers overspoeld worden met toegangskaarten. Doordat er geen dubbele relatiekaarten in omloop komen, zal de juiste doelgroep de EnergieVak bezoeken en zal het rendement van een beursdeelname optimaal zijn. Deze uitnodigingsservice is uiteraard ook bij het standgeld inbegrepen. Onder de juiste doelgroep wordt verstaan beslissingsbevoegde personen uit het bedrijfsleven. Men moet hierbij denken aan bijvoorbeeld MKB regio Noord-, Oost- en Midden-Nederland, Gemeentes, Woningcorporaties en bouwbedrijven.

Voordelen voor bezoekers

Door de all-in service kunnen de uitgenodigde relaties van de exposanten de EnergieVak bezoeken zonder dat zij ook maar één keer hun portemonnee hoeven te trekken. Men kan gratis parkeren bij de IJsselhallen, gratis de vakbeurs bezoeken en gratis gebruik maken van de volledige catering op de beursvloer.

Inschrijving

Inschrijven voor de vakbeurs EnergieVak 2004 is vanaf nu mogelijk. Voor reacties en/of vragen kan men terecht bij de projectmanagers A. Kruisdijk van de Expo Groep bv (038 - 421 18 43).

Openingstijden

De Vakbeurs EnergieVak 2004 is geopend op dinsdag 12 oktober en woensdag 13 oktober van 14.00 - 22.00 uur. Toegang is op uitnodiging gratis via de exposerende bedrijven of via de Expo Groep bv.

Voor meer informatie: www.energievak.nl

Einde persbericht

Noot voor de redactie,