Provincie Zuid-Holland

Wegen in het Westland krijgen onderhoudsbeurt

De provincie Zuid-Holland gaat de Burgemeester van der Goeslaan (N 223) en de Galgeweg (N467) in het Westland opknappen. De wegen krijgen een nieuwe asfaltlaag. Voordat de wegen er weer netjes bijliggen moeten automobilisten rekening houden met enige overlast, want beide wegen worden tijdelijk afgesloten. De afsluitingen vinden 's avonds plaats, daarmee probeert de provincie de overlast tot een minimum te beperken.

Bij de werkzaamheden aan de Burgemeester van der Goeslaan wordt het verkeer in de richting van Delft, ter hoogte van het benzinestation bij de N 213 over de rijbaan voor het tegemoet komend verkeer worden geleid. Verkeer in de richting Westerlee wordt via de Hoogweg en de Coldenhovelaan verwezen naar de A20 en de Maasdijk (N 220). De werkzaamheden worden uitgevoerd in de avond en nacht van 18 op 19 oktober tussen 20.00 en 06.00 uur. (Brom)fietsers zullen weinig hinder ondervinden van de werkzaamheden.

GalgewegDe werkzaamheden aan de Galgeweg duren wat langer. Zeven avonden en nachten is het noodzakelijk deze weg in beide richtingen af te sluiten voor gemotoriseerd verkeer.

De werkzaamheden vinden plaats van dinsdagavond 12 oktober tot en met vrijdagochtend 15 oktober alsmede van dinsdag-avond 19 oktober tot en met zaterdagochtend 23 oktober Er wordt dagelijks tussen 20.00 uur en 06.00 uur gewerkt. Verkeer van en naar de aanliggende percelen wordt, waar mogelijk, toegestaan. (Brom)fietsverkeer ondervindt weinig hinder van de werkzaamheden.

Voor het doorgaande verkeer wordt een omleidingsroute met borden aangegeven.

Bron: Afdeling communicatie, telefoon 070 441 66 22