Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Lycos maakt met 1Click!site een einde aan saaie websites
* Dynamische content voor elke website

* Een revolutionaire tool waarmee je in 1 click een nieuwe website maakt of je bestaande website uitbreidt
* 1Click installatie van software applicaties zonder HTML programmering Haarlem, 12 oktober 2004 - Lycos Webhosting, Europa s grootste hostingprovider, introduceert als eerste in de markt de meest snelle en makkelijke manier voor het installeren van dynamische content op elke website. Met de nieuwe unieke Lycos 1Click!site tool kunnen zowel nieuwe website bouwers als ervaren gebruikers software applicaties installeren voor weblogs, forums, foto albums, e-business sites, content management systemen en nog veel meer. De installatie van deze verschillende elementen op de website gebeurt in slechts een simpele click.

20 software applicaties
Net als de Easy Webbuilder is de in-house ontwikkelde 1Click!site geïntegreerd in de Lycos Webhosting pakketten. Op dit moment kunnen gebruikers kiezen uit 20 gratis software applicaties binnen 7 verschillende categorieën. Voorbeelden zijn WordPress en Nucleus voor een weblog en Singapore of TFT voor het maken van een foto album. Lycos Webhosting zal regelmatig deze applicaties updaten en nieuwe toevoegen.

Hoe werkt 1Click!site?
Zodra een Lycos Webhosting pakket geactiveerd is, selecteert de gebruiker de gewenste software applicaties. De gebruiker kiest vervolgens locatie en voorkeur van taal, zodat de 1Click!site tool de software automatisch kan installeren.

Afhankelijk van de grootte van de software duurt het installatieproces tussen de 10 seconden en 3 minuten, wat men op het scherm kan volgen. Zodra de installatie is voltooid, ontvangt de gebruiker de toegangsgegevens voor het script op het scherm en in de mailbox. Een link gaat direct naar de website, en de gebruiker kan meteen de software gebruiken.

Unieke tool
We hebben een unieke tool ontwikkeld, die geschikt is voor zowel de beginnende website bouwer als de technisch ervaren gebruikers , zegt Stephan Ramoin, Managing Director Webhosting Lycos Europe. De beginners hebben nu een tool die hen helpt om bruikbare, dynamische en interactieve informatie op hun nieuwe site te zetten, die daardoor professioneel overkomt. Technische experts hoeven niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden; met maar 1 click kunnen ze diverse programma s snel en makkelijk installeren en weer de-installeren. Wij zien dit als dé toekomst van het maken van websites.

Meer informatie: www.lycoswebhosting.nl



Ingezonden persbericht