Ingezonden persbericht


+++ Persbericht 12 october 2004 +++

HomeStations: complete Media Center 2005 PC

ePlaza bv komt met een uitgebreid aanbod van Microsoft Media Center 2005 PC's. De PC, TV, Video en Audio groeien steeds meer naar elkaar. De PC gaat naar de huiskamer, TV's worden platte schermen, Video en Audio worden volledig digitaal. Dit allemaal in een stijlvolle kast, prominent in de huiskamer. Niet de grote logge kasten, maar kleine veelzijdige computers, zoals de HomeStation: PC, Internet, TV tuner, Digitale Video Recorder, MP3, Foto's, AM/FM Radio, VOIP (Internet Telefoon), Wireless, Games, 6-in-1 kaartlezer, afstandsbediening etc. Kortom HomeStations zijn behalve krachtige PC's, volwaardige Multi Media Centers.

Wat is een HomeStation PC?

Wat ten eerste opvalt is het formaat, een HomeStation PC is twee tot drie keer kleiner dan een normale miditower. Ten tweede zijn ze door de aangepaste behuizing en koeling geruisloos, een belangrijke eigenschap, zeker als je de PC in de huiskamer hebt staan. Een HomeStation is (meer dan) een krachtige PC om op te werken, beeld bewerken, spelletjes spelen, Internetten, films en TV kijken en te gebruiken voor audio doeleinden. Via een wireless netwerk kan er remote vanaf een ander PC in de (huis-) kamer op de HomeStation gewerkt worden. Dus geen extra kabels naast de TV.

HomeStation PC's zijn dan ook uitgerust met een grote hoeveelheid aansluitingen, zoals vele Firewire- en USB-poorten, audio- en videoaansluitingen en ze beschikken over een geïntegreerde LAN, router/wireless en kaartlezers.

Nieuwe producten.

Als eerste toont HomeStation.nl de nieuwe HTPC van ASUS, de S-presso. De HomeStation S-presso biedt in een stijvolle behuizing 3D graphics, multimedia entertainment met een snelle processor. Verder presenteert HomeStation.nl de nieuwste video kaarten welke speciaal geschikt zijn voor MCE, Windows Media Center Edition

Voor inlichtingen:

www.HomeStation.nl

ePlaza bv

tel. 023 5685615

info@ePlaza.nl

Voor meer informatie, beeldmateriaal etc. gaarne contact opnemen met:

Patrick Akkerman, patrick@eplaza.nl , tel. 023 5685615