Politie Drenthe

dinsdagmorgen

Assen 12-10-2004

Autodiefstal op industrieterrein

ASSEN - Net voor hij zou worden afgeleverd aan een klant hebben onbekenden een bestelbus gestolen van een terrein aan de Storkweg in Assen.Het gaat om een witteToyota Hi Ace met een dubbele cabine met het kenteken VV-11-FF.

Winkeldievegge naar HALT

ASSEN - Personeel van een winkel aan de Singelpassage in Assen heeft maandagmiddag een 13 jarig meisje uit Assen aangehouden wegens winkeldiefstal. Het meisje is overgedragen aan de politie. Ze had zonder daarvoor te betalen make-up spullen weggenomen uit de winkel. Omdat het de eerste keer was komt ze in aanmerking voor een alternatieve straf via bureau HALT. Pa heeft haar van het bureau gehaald.

Politie vindt vuurwapen bij drankrijder

NIEUW BUINEN - De politie heeft maandagmiddag op de Drentse Mondenweg een 42 jarige inwoner van Nieuw Buinen aangehouden en ingesloten. Hij bleek met ongeveer 1,3 promille alcohol achter het stuur te zitten. Bovendien vond de politie op aanwijzing van getuigen een gas alarm pistool in de auto. De man had even tevoren bij een woning aan het Zuiderdiep in Nieuw Buinen alle ruiten van een auto ingeslagen. Over het hoe en waarom daarvan bestaat nog geen duidelijkheid.