Ingezonden persbericht


Trend Micro breidt kanaal uit met distributieovereenkomst Allasso

Utrecht, 12 oktober 2004 - Trend Micro (TSE: 4704, Nasdaq: TMIC), vooraanstaand leverancier van antivirus- en internet-content security-software en -services tekent op 1 november aanstaande een distributieovereenkomst met Allasso, de grootste distributeur van security-producten en -diensten in Europa. Het Allasso-netwerk van resellers en system integrators gaat de beveiligingsoplossingen van Trend Micro leveren. In eerste instantie geldt de overeenkomst voor de Nederlandse markt. Trend Micro zal aanwezig zijn op de stand van Allasso tijdens Infosecurity op 13 en 14 oktober 2004.

Door de samenwerking met Allasso bouwt Trend Micro het resellerkanaal verder uit. Allasso, dochtermaatschappij van InTechnology, distribueert firewalls, software voor inbraakdetectie, virusscanners en andere security-producten. Het Allasso-partnernetwerk levert oplossingen aan bedrijven onder andere in het MKB-segment. Met deze nieuwe overeenkomst versterkt Trend Micro zijn positie in dit segment. De Trend Micro-producten zijn een perfecte aanvulling op het huidige Allasso-aanbod.

"Met de producten van Trend Micro verbreden we ons productportfolio", zegt Eduard Meelhuysen, Managing Director van Allasso. "De aanvullende sales- en marketingondersteuning vanuit Trend Micro biedt ons de mogelijkheid om de producten op de juiste wijze aan te bieden aan onze bestaande en nieuwe partners in de Benelux."

"Deze samenwerking biedt beide partijen nieuwe en uitgebreide mogelijkheden", zegt Luc Eeckelaert, Business Unit Manager bij Trend Micro. "Allasso's ervaring in value-added- distributie van IT-beveiligingssoftware was doorslaggevend bij de keuze. Hierdoor onderstrepen we onze ambities om een belangrijke speler te zijn in een groter marktsegment."

# # #

Over Allasso
Allasso is Europa's grootste distributeur op het gebied van netwerkbeveiliging met kantoren in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Groot Brittanië. De organisatie levert beveiligingsoplossingen, trainingen op het gebied van netwerkbeveiliging, marketingondersteuning, accountmanagement en technische ondersteuning voor meer dan 3000 resellers, systeemintegratoren en consultants in Europa. Allasso is sinds kort onderdeel van In Technology plc. Voor meer informatie kunt u terecht op www.allasso.nl.