Heuvelrug, 10.35 uur

Utrecht 12-10-2004 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Alcoholcontrole

RHENEN / AMERONGEN In de nacht van maandag 11 op dinsdag 12 oktober heeft de politie van 01.00 uur tot 02.30 uur een alcoholcontrole gehouden op de Utrechtseweg en de Nieuwe Veenendaalseweg in Rhenen en de Koningin Wilhelminaweg in Amerongen. Daarbij moesten twaalf automobilisten een blaastest afleggen. Allen bliezen een P (pass), hetgeen betekent dat geen van hen teveel had gedronken.

Aanrijding met vallende boom

VEENENDAAL Op maandag 11 oktober kregen drie inzittenden van een auto de schrik van hun leven.

Rond 21.35 uur reed een 59-jarige automobilist uit Krimpen aan de IJssel over de Energiestraat. Bij hem in de auto zaten twee passagiers. Plotseling zagen zij dat voor hen een ongeveer 15 meter hoge populier omviel. De automobilist kon niet meer tijdig remmen. De auto werd aan de voorzijde door de boom geraakt en reed vervolgens onder de boom door.

De inzittenden van de auto liepen geen letsel op. De slechts vier maanden oude auto liep van voor tot achter krassen en deuken op. De boom stond op het terrein van een bedrijf. De automobilist zal de schade met dit bedrijf afhandelen. De brandweer heeft de boom verwijderd.