Novem

12-10-2004

Ondernemers aan het woord in nieuwe brochure "Succesvol duurzaam innoveren".

Het programma Milieu & Technologie van SenterNovem heeft een nieuwe brochure uitgebracht waarin vijf ondernemers toelichten waarom zij duurzaam zijn gaan innoveren en wat hun innovatie inhoudt. Allen hebben als steun in de rug subsidie gekregen van M&T om bijvoorbeeld de marktkansen van hun innovatie te peilen of hun technologie verder te vervolmaken. Aan het woord komen Elopak (kartonnen drankverpakking), Kel Development (spuitbus), Groentehof (verpakte groenten), Bruynzeel (metalen kast) en Dutchdam (inklapbare waterkering).

De brochure schetst ook kort de resultaten van het
monitoringsonderzoek naar de effecten van het programma M&T in de jaren 1997-2003 en geeft een doorkijk naar het vernieuwde programma M&T dat sinds 30 juli 2004 is gaan lopen.

Wilt u, geïnspireerd door deze ondernemers, ook subsidie aanvragen bij M&T dan kan dat tot en met 28 december 2004. Hoe eerder u indient, hoe meer kans op succes, want de aanvragen worden op volgorde van ontvangst behandeld. Er is ruimte voor Technologie in de markt-projecten (onderzoek om een businessplan te onderbouwen) en technologische pilots en demonstratieprojecten. Meer informatie over aanvragen: www.milieutechnologie.novem.nl

De brochure kunt u gratis aanvragen bij
publicatiecentrum@senternovem.nl o..v.v. code 3MT-- 04.03 of hier downloaden.

Succesvol duurzaam innoveren (3MT-- 04.03) ( PDF bestand 2149k )