Ingezonden persbericht


CommVault ontvangt 'Midsize Enterprise Innovation'-award op Gartner-evenement

Utrecht, 12 oktober 2004 - CommVault Systems, leverancier van geïntegreerde enterprise-databeheeroplossingen, heeft de Midsize Enterprise Innovation Award ontvangen voor QiNetix, zijn geïntegreerde databeheer-software. De toekenning onderstreept de innovatiekracht en het onderscheidend vermogen van de CommVault-oplossingen in de softwarecategorie. De prijs werd uitgereikt tijdens de Midsize Enterprise Summit door senior IT-managers van bedrijven met een omzet tussen $100 miljoen en $1 miljard. Deze bijeenkomst is georganiseerd door Gartner-dochterbedrijf Vision Events.

"De toekenning van deze onderscheiding is gebaseerd op een evaluatie van verschillende producten en diensten door de bij het evenement aanwezige IT-managers", zegt Charles Badoian, senior global director van de Midsize Enterprise Summit. "Deze award bewijst dat CommVault QiNetix wordt erkend als 'best-in-class'-oplossing door de zeer innovatieve aanpak."

De award is de zesde in rij die CommVault QiNetix ontvangt. De software biedt grote, middelgrote en kleine bedrijven geïntegreerd databeheer om uitdagingen als kleinere backup-windows, groeiende kosten voor tape-opslag, snel herstel van bedrijfskritische data, langetermijn regelgeving en inzet van storage-middelen in te vullen. QiNetix vereenvoudigt en integreert backups, snapshots, replicatie, HSM, archivering en compliance met op beleid gebaseerd beheer. Op die manier kunnen bedrijven hun IT-diensten tegen lagere kosten aanbieden. De interactie en integratie van de QiNetix-componenten resulteren in snelle ROI, betere inzet van storage-middelen, hogere productiviteit, maximale databeschikbaarheid en lagere Total Cost of Ownership. Klanten kunnen QiNetix snel afstemmen op groei en veranderende bedrijfseisen. Organisaties kunnen individuele producten inzetten of nieuwe onderdelen naadloos integreren met een bestaande CommVault-oplossing. Dit alles tegen een fractie van de tijd, kosten en inspanningen die losse oplossingen vragen.

"Deze award is heel belangrijk voor ons omdat juist ondernemers de QiNetix-softwareoplossing als zeer innovatief beoordelen", aldus Bob Hammer, chairman en CEO van CommVault. "Onze klanten, die ook producten van andere leveranciers evalueren, zijn zeer enthousiast over onze innovatieve aanpak van geïntegreerd databeheer. Zij melden dat QiNetix IT-afdelingen, ongeacht de bedrijfsomvang, in staat stelt om verwachtingen te overtreffen tegen lagere kosten."

Vision Event
Vision Event, een Gartner company, organiseert zakelijke evenementen die resellers en eindgebruikers in contact brengen met leveranciers. De contacten vinden plaats in bestuurskamers en richten zich op strategische samenwerking en het vinden van nieuwe zakelijke kansen binnen de technologiesector.