Ingezonden persbericht


Persbericht

ISL Groep introduceert TIME Media Center

~ Ervaar multimedia op de plaats waar het hoort: in de huiskamer ~

Venlo, 12 oktober 2004 Met de lancering van het TIME Media Center haalt TIME als eerste ter wereld multimedia toepassingen nu écht naar de huiskamer. Het TIME Media Center met hifi-uiterlijk combineert alle denkbare home entertainment functies met volledige PC-functionaliteit in één apparaat. De traditionele PC-toepassingen zijn in het Media Center uitgebreid met nieuwe functies voor het bekijken, maken en beluisteren van muziek, TV, foto's, digitale video s en DVD's. Het strakke hifi-uiterlijk past perfect bij uw televisie of LCD-scherm en maakt het TIME Media Center uitermate geschikt voor gebruik in de woon- of slaapkamer. Het Media Center is extreem geruisloos zodat u ongestoord kunt genieten.

De diverse aansluitingen aan de voor- en achterkant, inclusief meerdere card readers, zorgen voor een naadloze integratie met andere Consumenten Elektronica producten zoals USB sticks en digitale foto- en videocamera's. Het systeem is makkelijk te plaatsen, eenvoudig aan te sluiten en wordt compleet geleverd inclusief afstandsbediening, de benodigde aansluitkabels en 2 jaar garantie aan huis. Daarnaast is er een ruime keuze aan accessoires leverbaar zoals toetsenborden, muizen, kabels en speakersets.

Het TIME Media Center is voorzien van Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005. Met de bijgeleverde afstandsbediening worden alle menu-opties met één druk op de knop gestart. Het gebruiksvriendelijke menu geeft toegang tot diverse multimedia toepassingen, zoals het bladeren door de digitale programmagids, het bekijken, opnemen en afspelen van televisieprogramma's en muziek (radio, MP3 en WMA), het bekijken van DVD en video's en online Internetdiensten. Het TIME Media Center is door Microsoft gecertificeerd waarmee een optimale stabiliteit gegarandeerd is.

Het TIME Media Center is het enige product op de markt dat ontwikkeld is op een VIA-platform. Het vormt hiermee een betaalbaar alternatief voor andere media center varianten. De verwachte verkoopprijs van het TIME Media Center zal rond de 1000 euro liggen.

BERICHT VOOR DE REDACTIE:

Hoge resolutie afbeeldingen en logo s zijn te vinden op www.time.nl/persinfo

Over TIME
ISL werd opgericht in 1986 en richt zich op de markt binnen de Benelux met de marketing, verkoop, logistiek en service van professionele ICT producten en consumenten electronica onder de merknaam TIME. Het productenscala van TIME Consumenten Elektronica bestaat onder andere uit PC's, LCD-TV's, DVD spelers, DVD recorders, Home Theater systemen, Media Centers en DVB ontvangers. Producten waarin informatie, communicatie en entertainment geïntegreerd zijn. TIME staat voor de ultieme combinatie van flexibiliteit, design, betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Stijlvolle betaalbare producten waarbij gemak en genieten van het leven voorop staat: the TIME of your life!

TIME producten zijn te koop bij de retailketens en overige retail- en PC vakhandels.

Meer informatie:
ISL Groep
Contactpersoon: Ivon Kleinendorst
(077) 323 55 55/(06) 27086705 of marketing@isl.nl

LEWIS Global Public Relations

Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com

Financial Times Top 20 Best Places to Work, 2004
PRWEEK UK Top ten all-sector agency, 2004
PRWEEK US Fastest climbing technology agency, 2004 PRSA Campaign award winner, 2003
Marketing PR Agency of the year finalist, 2003