VODAFONE
http://www.vodafone.nl

Vodafone introduceert Weekend TeGoed

In het weekend 750 minuten bellen naar een Nederlands vast of Vodafone mobiel nummer voor slechts EUR 7,50 per maand

Maastricht, 12 oktober 2004 - Vodafone introduceert het Weekend TeGoed. Met Vodafone Weekend TeGoed bellen klanten op zaterdag en zondag 750 minuten lang voor maar een Eurocent per minuut naar andere Vodafone klanten en naar vaste lijnen binnen Nederland. Twaalf-en-een-half-uur lang met je vrienden kletsen, met je oma bellen of de stem van je geliefde horen, die ver weg woont en in het weekend niet kan komen. Het Weekend TeGoed kan tot 1 april 2005 worden afgesloten door zowel nieuwe als bestaande Vodafone klanten.

De introductie van dit nieuwe Weekend TeGoed past volledig in de lijn van Vodafone om klanten de beste keuze en waar voor hun geld te bieden met zeer concurrerende en flexibele tarieven voor mobiele bellers. Vodafone helpt klanten in het kiezen van hun beste persoonlijke mix aan Bel-, SMS-, en Databundels (TeGoeden). Uiteraard profiteren klanten met het Weekend TeGoed ook van de standaard Vodafone 'betalen-per-seconde' facturering. Deze aantrekkelijke en eerlijke manier van factureren verzekert klanten ervan dat zij alleen betalen voor wat zij daadwerkelijk verbellen.

Vodafone klanten die willen profiteren van goedkoop in het weekend bellen, kunnen het Weekend TeGoed toevoegen aan hun Bel TeGoed of aan hun Vodafone Familiekaart.

/ / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met 139,2 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 26 landen. Daarnaast heeft zij partner netwerk overeenkomsten in 13 landen.