Ingezonden persbericht


Persinformatie

Opel en gmac starten 0%-rentecampagne in nederland

Eerste 1.000 snelle beslissers rijden nieuwe Opel met renteloze autofinanciering voor 3 jaar

Breda, 12 oktober 2004 - GMAC Financial Services, de financieringsmaatschappij van General Motors, is in samenwerking met Opel Nederland een nieuwe 0%-rentecampagne gestart. In navolging van een aantal succesvolle 0%-rentecampagnes vorig jaar, kunnen Nederlandse consumenten ook dit najaar weer een nieuwe Opel aanschaffen met een renteloze GMAC-autofinanciering voor een looptijd van 3 jaar. De 0%-rentecampagne is van toepassing op nieuwe Opels.

Deze renteloze autofinanciering is volledig transparant en is vrij van aanvullende verplichtingen zoals verzekeringen of aanvullende kosten. Echter, alleen de snelle beslissers worden beloond met een renteloze autofinanciering, want GMAC stelt een maximum van 1.000 financieringscontracten ter beschikking.

GMAC introduceerde in de eerste helft van 2003 de eerste 0%-rentecampagne in Nederland, die als gevolg van het grote succes nog eens met een extra maand werd verlengd. In het najaar volgde een eveneens geslaagde 0%-rentecampagne voor gebruikte Opels met het keurmerk OK Quality Cars .

Ook van de nieuwe 0%-rentecampagne voor dit najaar heeft GMAC hoge verwachtingen. Vanaf de introductie van de 0%-rentecampagne in mei vorig jaar steeg het aantal aanvragen voor autofinancieringen bij GMAC Financial Services zeer sterk. Er werden zelfs pieken van 150 financieringsaanvragen per dag bereikt, vertelt Marc Smet, Operations Manager van GMAC Financial Services Benelux. "Voorgaande campagnes hebben geleerd dat deze financiële tegemoetkoming in de vorm van een renteloze autofinanciering door de consument bijzonder wordt gewaardeerd in deze aanhoudend economische moeilijke tijd , voegt Thomas Behrens, Managing Director van GMAC Financial Services Benelux, hieraan toe.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op de 0%-campagne:
* Uitsluitend particuliere klanten

* Nieuwe Opels op geel kenteken

* Totaal 1.000 financieringscontracten

* Minimale aanbetaling van 15% contant of via inruil
* Maximaal 1 financiering per klant

* Minimaal kredietbedrag is ¬ 3.000

* Looptijd van drie jaar (36 maanden)
-Einde bericht-



Ingezonden persbericht