Politie Drenthe

Dinsdagmiddag

Assen 12-10-2004

Frontale aanrijding met letsel
DE GROEVE Vanmorgen raakte bij een aanrijding tussen een personenauto en een vrachtauto de 51-jarige autobestuurster gewond. De uit Veendam afkomstige vrouw zag op de Semsweg plotseling een tegemoetkomende vrachtauto op haar weghelft verschijnen. Deze werd bestuurd door een 41-jarige man uit Vries. Deze probeerde een aanrijding met op zijn weghelft stilstaande autos te voorkomen door naar zijn linkerweghelft te sturen. Een aanrijding was het gevolg. De vrachtautobestuurder had de stilstaande autos te laat gezien. De vrouw werd met rug- en nekklachten overgebracht naar het AZG.

Schoolinbraak
EMMEN Afgelopen nacht werd er ingebroken in een school aan de Wendeling. Door een deur te forceren kon men binnen komen. De buit bestond uit vier tvs.

Ambtenaar AID tijdens controle bedreigd en mishandeld PEIZE Vanmorgen is een ambtenaar van de AID tijdens een controle op een erf van een boerderij aan de Lieverseweg door de 49-jarige bewoner bedreigd en op zijn arm geslagen met een houten knuppel. De AIDer die bezig was met een identificatie- en registratiecontrole van dieren stond plotseling ook in oog met de bewoner die hem op deze manier de controle onmogelijk maakte. De AIDer deed aangifte bij de politie. De verdachte wordt nog gezocht.

Ron Reinds verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe voor deze berichten.Tel. 06-52528707. Bert Visser doet de reguliere voorlichting. Tel. 06-51611629