Politie Noord-Holland-Noord

Alkmaar en omgeving, dinsdag 12 oktober

Alkmaar 12-10-2004 - 16.00 uur

Getuigen gezocht van aanrijding op Middenweg

Heerhugowaard, maandag 11 oktober 2004.

Op maandagochtend 11 oktober omstreeks 7.45 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden waarbij een vrouw gewond is geraakt. Twee vrouwen reden op hun fiets op het fietspad van de Middenweg, komende uit de richting van de Reuzenpandasingel. Zij zijn aangereden door een personenauto die ter hoogte van De Beryl de weg opreed en geen voorrang verleende. De bestuurder van het voertuig stapte nog wel uit, maar is vervolgens verder gereden. Het gaat om een vrouw die reed in een zilvergrijze Volkswagen Passat. De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval. Zij kunnen bellen met de politie in Heerhugowaard, tel: 0900
- 8844.

Man van sleutels beroofd, auto verdwenen

Alkmaar, maandag 11 oktober 2004.

Maandagmiddag werd een 33-jarige inwoner van Alkmaar van zijn autosleutels beroofd en kort daarop constateerde hij dat zijn auto was verdwenen.

Het slachtoffer had zijn auto geparkeerd op de Nieuwlandersingel en was gaan winkelen in de binnenstad. Plotseling liep een jongen tegen hem aan, die zich vervolgens verontschuldigde en wegliep. Kort daarop merkte het slachtoffer dat zijn sleutelbos was verdwenen. Hij rende vervolgens naar de Nieuwlandersingel en ontdekte dat zijn auto was verdwenen. Het gaat om een auto van het merk Mercedes, type E270 CDI. De auto is grijs van kleur en voorzien van het kenteken 98-JZ-SH.

Auto verdwenen na woninginbraak

Alkmaar, maandag 11 oktober 2004.

In de nacht van zondag op maandag werd ingebroken in een woning aan de Wendelaerstraat. Men is vermoedelijk in de woning gekomen via een niet (goed) afgesloten deur. Vanuit het huis werden geld en sleutels weggenomen. Aan de gestolen sleutelbos zaten ook de sleutels van een personenauto. Ook deze auto bleek te zijn verdwenen. Het betreft een auto van het merk Suzuki, type Swift. De auto is blauw van kleur en voorzien van het kenteken LR-TJ-01

Diefstal auto

Alkmaar, dinsdag 12 oktober 2004.

In de nacht van maandag op dinsdag werd een personenauto gestolen vanaf Schoolstraat. De eigenaar parkeerde zijn auto daar maandagavond omstreeks 22.30 uur. Vanmorgen om 07.30 uur bleek de auto te zijn verdwenen. Het betreft een auto van het merk Opel, type Kadett. De auto is wit van kleur en voorzien van het kenteken RR-40-TR.

Verkeerscontrole

Stompetoren, dinsdag 12 oktober 2004.

Dinsdagmorgen tussen 10.00 en 12.30 uur werd een verkeerscontrole gehouden op de Noordervaart. Tijdens deze controle werden vier bestuurders bekeurd omdat zij het rode verkeerslicht negeerden. Drie autobestuurder telefoneerden vanuit hun auto zonder daarbij gebruik te maken van een handsfree set terwijl nog drie bestuurders werden bekeurd voor diverse andere overtredingen.