Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Tv-historie van de TROS verzameld op dvd

Op maandag 11 oktober is het eerste exemplaar van de legendarische dvd-set over de historie van de TROS uitgereikt aan Marc Klein Essink. De nieuwe TROS-presentator nam de speciale Jubileum-dvd in ontvangst van Jaap Jongbloed, direct na de opname van de speciale TV-show jubileumuitzending die op 29 oktober uitgezonden zal worden.

Ter ere van de 40ste verjaardag van de TROS is een legendarische jubileum-dvdset samengesteld over de rijke televisiegeschiedenis van de Grootste Familie van Nederland! Deze unieke selectie van onvergetelijke en spraakmakende programma's neemt de kijker mee op een reis door de tijd, in een ruim 4 uur durend programma.

Dit feest der herkenning is verdeeld in diverse genres waarin alle hoogtepunten aan bod komen zoals Mr. Ed het sprekende paard, de Showbizzquiz, Love Letters, de TV show, Triviant, Te land, ter zee en in de lucht, Medisch Centrum West, De Fabriek, Op volle Toeren, Cor & Co, De vier jaar getijden, Derrick, The A-team, Calimero, Jaap, Aap, de Ep Oorklepshow, Sjans, Bananasplit, de shows van De Mounties en André van Duin. De meest hilarische bloopers zijn in de extra features opgenomen, evenals een fimpje met de talrijke TROS-presentatoren en een opvallende ankedote van oprichter Joop Landré.

Deze dvd wordt uitgegeven door Strengholt MultiMedia in samenwerking met de TROS en is vanaf 1 november is de dvd in de winkel te koop.