HOGESCHOOL INHOLLAND

Rotterdamse studenten zorgen voor innovatie in MKB

Persbericht

12 oktober 2004

Convenant tussen Hogeschool INHOLLAND en Kennisalliantie Zuid-Holland

Rotterdamse studenten zorgen voor innovatie in midden- en kleinbedrijf

ROTTERDAM - Studenten van Hogeschool INHOLLAND Rotterdam bevorderen de innovatie in het Midden- en Kleinbedrijf van Zuid-Holland. Dit is het belangrijkste onderdeel van het convenant dat is ondertekend door de Stichting Kennisalliantie Zuid-Holland en Hogeschool INHOLLAND Rotterdam. De onderlinge samenwerking met de naam MKBMatch biedt mkb-ondernemers nieuwe kansen om hun innovatiekracht te vergroten. De samenwerking loopt tot 31 december 2005. Het is de bedoeling 200 afstudeeropdrachten te realiseren in die periode.

Door middel van stages, onderzoek en afstudeeropdrachten wordt het Zuid-Hollandse MKB ondersteund. Door de samenwerking wordt de meest geschikte student nu gekoppeld aan het MKB. Daarnaast dient het ook de verbetering van de samenwerking tussen mkb en het hoger onderwijs in Zuid Holland. De projecten worden uitgevoerd door student die in de laatste fase van hun studie verkeren.

De stichting Kennisalliantie Zuid-Holland is het samenwerkingsverband van Ondernemers, Onderwijs, Onderzoek en Overheid in de provincie Zuid Holland. Hogeschool INHOLLAND is een instelling voor hoger beroepsonderwijs in de randstad. Op Hogeschool INHOLLAND Rotterdam studeren 12.000 studenten in vol- en deeltijd.

einde persbericht

Noot voor de pers:
Voor meer informatie kunt u bellen met: Donatello Piras, persvoorlichter Hogeschool INHOLLAND Rotterdam. Tel. 010 439 9941 of
06 54980998.

12 okt 04 16:22