Provincie Utrecht

Persbericht

Subsidie voor TV campagne

Meer aandacht voor SOS Telefonische Hulpdiensten

12-10-2004
In geestelijke nood is het belangrijk om contact te zoeken. Met de telefonische hulpdienst bijvoorbeeld. Maar dan moet wel het telefoonnummer 035 - 6215414 bekend zijn. Vandaar dat Gedeputeerde Staten vandaag hebben besloten een subsidie van maximaal EUR 33.000,- toe te kennen aan de SOS Telefonische Hulpdiensten van Utrecht en Hilversum. Met dit geld financieren zij een intensieve TV campagne op RTV Utrecht.

Goed werkende Telefonische Hulpdiensten zorgen ervoor dat mensen minder snel maatschappelijk buiten de boot vallen. En het draagt bij aan het versterken van de sociale infrastructuur. Vandaar dat de provincie het belangrijk vindt om bij te dragen aan deze TV campagne.

Met dit geld kunnen de Telefonische Hulpdiensten ongeveer 6 maanden lang 28 TV spots per week uitzenden op RTV Utrecht. Het doel is om de naamsbekendheid te vergroten van 10% naar 20% van de bevolking. En om natuurlijk het telefoonnummer 035 - 6215414 onder de aandacht te brengen.

Randvoorwaarden bij de subsidieverstrekking zijn dat ook de gemeente Utrecht bijdraagt in de kosten en dat Provinciale Staten de benodigde middelen ter beschikking stelt.

Laatst gewijzigd op 10/12/2004 02:11:54 PM. Paginabeheer: Irma.Vermeend@provincie-utrecht.nl