Ingezonden persbericht


Nieuwe landelijke Energie Vakbeurs in de IJsselhallen Zwolle in combinatie met de Ondernemers Vakbeurs regio Zwolle

----------
EnergieVak & Ondernemers Vakbeurs

Twee grote vakbeurzen, samen onder één dak

Mei 2004 - De IJsselhallen in Zwolle zijn op dinsdag 12 oktober en woensdag 13 oktober 2004 het toneel van twee vakbeurzen. Gelijktijdig met de Ondernemers Vakbeurs regio Zwolle vindt er ook de nieuwe vakbeurs EnergieVak 2004 plaats. Twee dagen lang staan de IJsselhallen in het teken van netwerken met bestaande of nieuwe relaties. Ook is er de mogelijkheid voor de bezoeker om zich te laten informeren en adviseren over de mogelijkheden en wijzigingen in de turbulente energiebranche op de EnergieVak. Tevens zijn er diverse activiteiten, zoals het jong ondernemersplein op de Ondernemers Vakbeurs en een energieseminar op de EnergieVak.

Jong ondernemersplein

De OCG, MKB IJssel-Vecht, De Ondernemer (Stentor), de Kamer van Koophandel regio Zwolle organiseren gezamenlijk met de organisatie van de Ondernemers Vakbeurs in Zwolle een plein voor jonge ondernemingen die tot maximaal vijf jaar geleden zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Hierbij biedt de organisatie de jonge ondernemers een kans om tegen een gereduceerd tarief kennis te maken met beursdeelname.

Seminar

Tijdens deze twee beursdagen zal er tevens een seminar plaatsvinden. Onderwerpen die tijdens dit seminar behandeld worden zijn gericht op het beantwoorden van vragen die elke ondernemer heeft ten aanzien van de liberalisering van de energiemarkt per 1 juli 2004. Hoe kan ik van energieleverancier veranderen en wat gaat mij dat financieel opleveren? , Wat is duurzaam ondernemen en is dit ook mogelijk in ons bedrijf? , Wat moet ik doen om mijn bedrijf klaar te maken voor de EPA-U regelgeving en wie is daar verantwoordelijk voor? . Een paar voorbeelden van vragen, maar er zijn er natuurlijk nog legio! Deze vragen zullen tijdens diverse presentaties beantwoord worden door sprekers van Essent, Senter-Novem en de Energiewacht.

Doelgroep

Tijdens deze twee beurzen kunnen de exposanten zich door hun aanwezigheid in een sfeervolle ambiance presenteren aan een geselecteerde (zakelijke) doelgroep. Het bezoekersveld wordt voor het grootste gedeelte samengesteld door de exposanten zelf door middel van de uitnodigingsservice. Men moet hierbij denken aan: onderwijs, instellingen, overheid, MKB, Werving & Selectie, facilitaire dienstverlening, reclame & drukwerk, woningcorporaties, aannemers, etc. Zaken doen in een ongedwongen sfeer staat bij Expo Groep bv altijd voorop!

All-in service

De Expo Groep bv biedt haar exposanten van beide vakbeurzen de all-in service. Een kosten- en tijdsbesparende formule die deelnemers veel werk uit handen neemt. Exposanten betalen één totaalbedrag waarvoor ze een compleet opgebouwde standunit krijgen en de mogelijkheid om relaties uit te nodigen door middel van de uitnodigingsservice. Door de uitnodigingsservice wordt de vakbeurs bezocht door een zeer doelgericht publiek. Hierdoor wordt het rendement voor de exposant optimaal. Tevens staan er op de beursvloer bars en buffetten en worden hapjes en drankjes geserveerd. Hier kunnen zowel de exposanten als de bezoekers gratis gebruik van maken. Ook kunnen de bezoekers en exposanten gratis parkeren op de zeer ruime parkeergelegenheid van de IJsselhallen.

Openingstijden

De Ondernemers Vakbeurs en de EnergieVak zijn geopend op vóór het bedrijfsleven praktische tijden: dinsdag 12 oktober en woensdag 13 oktober van 14.00 - 22.00 uur.

Inschrijving

Inschrijven als exposant voor beide vakbeurzen is nog steeds mogelijk. Voor vragen en/ of reacties kan er contact opgenomen worden met de organisatie via 038-4211843.

Internet

Alle informatie over de EnergieVak en Ondernemers Vakbeurs regio Zwolle is ook na te lezen op de websites: www.energievak.nl en www.ondernemersvakzwolle.nl.

Einde persbericht