Provincie Flevoland




Flevoland in spotlights op Ondernemersvakbeurs Zwolle

De provincie Flevoland zet zichzelf in de spotlights tijdens de Ondernemersvakbeurs die komende week op 12 en 13 oktober plaatsvindt in de IJsselhallen in Zwolle. De gemeenten Almere, Dronten, Noordoostpolder, Urk, Zeewolde en enkele tientallen bedrijven uit Flevoland laten in een gezamenlijke stand zien welke mogelijkheden er zijn voor bedrijven om zich in Flevoland te vestigen.

Ook de Kamer van Koophandel Flevoland en de Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland geven acte de présence op de ondernemersbeurs in Zwolle. De gemeenten en de andere vertegenwoordigers uit Flevoland kunnen belangstellenden van allerhande informatie voorzien over de vestigingsmogelijkheden in Flevoland. Flevoland heeft volop mogelijkheden om nieuwe bedrijven te huisvesten en mede dankzij het Europees Programma voor Flevoland zijn er ook diverse
stimuleringsregelingen waarvan bedrijven gebruik kunnen maken bij investeringen in Flevoland. De medewerkers in de stand van Flevoland kunnen de ondernemers uit Zwolle en omgeving daar alles over vertellen.

Speciaal moment bij de stand van Flevoland is woensdag 13 oktober om 17.00 uur. Dan maakt Rob Nijhof, voorzitter van de Kamer van Koophandel Flevoland, op feestelijke wijze de doedenker van de maand oktober bekend. De beurs is geopend op 12 en 13 oktober van 14.00 uur tot 22.00 uur en vindt plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Het standnummer van de gezamenlijke stand van Flevoland is 333. Voor meer informatie: ondernemersvak.