Ingezonden persbericht

ARINSO mySAP HR All-in-one reseller

Toenemende vraag naar mySAP HR bij middelgrote organisaties

ROTTERDAM, 20041012 -- ARINSO Nederland B.V. en SAP Nederland B.V. hebben een overeenkomst gesloten waardoor ARINSO officieel mySAP HR All-in-one reseller is geworden. Op basis van de All-in-one Partnership overeenkomst met SAP heeft ARINSO nu de mogelijkheid maximaal tegemoet te komen aan de wens van steeds meer organisaties om betaalbare en volwaardige HRM oplossingen, inclusief payroll services


"Kern van de All-in-one propositie is de klanten in het middensegment een complete oplossing te kunnen aanbieden", aldus René Zwezerijn, Director MKB bij SAP Nederland. "Op het gebied van HRM betekent dit niet alleen een moderne HR/payroll applicatie, geïmplementeerd op basis van een branchegerichte template, maar bovendien de mogelijkheid de salarisverwerking voor de klant te kunnen verzorgen. Met haar sterke positie in de HR markt is ARINSO hiervoor de aangewezen partner. Deze overeenkomst is dan ook een strategische uitbreiding in het portfolio van SAP met oplossingen voor het middensegment."

"De All-in-one propositie sluit goed aan bij onze Integrated Payroll Service dienstverlening", aldus Marcel de Brauwer, Director van ARINSO. "Organisaties zijn toe aan volwaardige HRM applicaties, maar willen wel een totaaloplossing, inclusief uitbesteding van de salarisverwerking. Op basis van de implementatieversnellers en CAO-templates, die onderdeel van onze mySAP HR All-in-one oplossing, zijn wij in staat deze oplossing nu ook voor middelgrote organisaties binnen bereik te brengen."

Met de groei in de Integrated Payroll Service dienstverlening is ARINSO één van de belangrijkste en snelst groeiende dienstverleners op het gebied van HR Services in Nederland. Zo kozen organisaties als Unilever en OPG al eerder voor de Payroll Service dienstverlening van ARINSO op basis van mySAP HR. Ook middelgrote organisaties als Hunter Douglas en De Eendracht Karton kozen inmiddels voor deze dienstverlening. Juist voor deze doelgroep is de mySAP All-in-one oplossing een uitkomst.

Integrated Payroll Services is een dienstverlening die vergelijkbaar is met de traditionele in-service salarisverwerking, maar dan gebaseerd op een geïntegreerde HRM oplossing. Hierdoor heeft de organisatie de zekerheid van salarisserviceverwerking met de kracht van directe toegang, simulatie en analyses en geïntegreerde rapportagemogelijkheden. Zonder de problematiek van maandelijkse informatie-uitwisseling (interfaces).

Over SAP
SAP is wereldwijd marktleider in business software-oplossingen. Met deze oplossingen bedient SAP zowel kleine en middelgrote bedrijven als grote internationale ondernemingen. SAP heeft momenteel 28 branchespecifieke marktoplossingen, variërend van de luchtvaartindustrie tot nutsbedrijven. Op dit moment gebruiken meer dan 22.600 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het totale aantal SAP installaties is wereldwijd gestegen tot boven 76.100. SAP heeft dochterondernemingen in meer dan vijftig landen. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool 'SAP'.

Over ARINSO
ARINSO Nederland B.V. is onderdeel van ARINSO International (Euronext Brussel: ARIN), een wereldwijde HR Services partner die HR services en IT-oplossingen levert aan middelgrote en grote (inter)nationale werkgevers. ARINSO streeft naar HR Excellence door Strategisch Advies, Outsourcing Services en Technology Integration Services. Bij ARINSO International werken ruim 1500 medewerkers in 22 landen, waarvan circa 275 in Nederland. In 2003 is de geconsolideerde netto omzet gegroeid tot ruim ¤ 130 miljoen. ARINSO is gespecialiseerd in het ondersteunen van haar klanten bij het vormgeven en exploiteren van hun HR-beleid en -operatie alsmede het realiseren van innovatieve ICT toepassingen en HR Shared Services.




Ingezonden persbericht